Czy DJ , którego będziecie miec na weselu przygotowuje sobie sam muzykę ? Czy wybieracie piosenki i on je zgrywa na płyty? Czy wszystko robicie same i dajecie mu gotowe płyty? Nie wiem na co sie przygotowywać..
00
Re: muzyka na weselu
nysia
(20 lat temu)
ja nie za bardzo ufam mojemu dj'owi
wiec przygotowalam mu liste piosenek ktore bedzie grac- zwykle standarty weselne ale z pominieciem utworow mnie i mojego narzeczonego drazniacych
teraz on musi sam je przygotowac sobie na plytach
00
~hania
(20 lat temu)
aha, bo sie zastanawiałam czy zacząć zgrywać te piosenki. Dla bezpieczeństwa chyba lepiej samemu to zrobić. Ja mojego znam przez telefon na razie i dopiero sie umawiamy na spotkanie ustaleniowe :)
00
~monika1
(20 lat temu)
Uważam, że to dj sam powinien puszczac swoja muzykę. On najlepiej wie jak to robic i co pasuje. Jeżeli zamawiam dj to musze miec do niego zaufanie , jeśli mi nie odpowiada to go nie biorę poprostu.
00
~Tusia
(20 lat temu)
Układać liste piosenek za DJ??
Nagrywać piosenki za DJ??
To za co on ma wziąść te 1000 zł ? Za wciśnięcie ENTER??
Bez przesady.!!
00
sabra
(20 lat temu)
hmmmm ja nie układam listy dj-owi , ale chce mu zasugerowac kilka utworów na których mi zależy ,poza tym nie kazdy rodzaj muzyki nam odpowiada , wiec to też trzeba ustalić .A .............poza tym dj -pełni funkcję wodzireja ---no przynajmniej u mnie tak jest.