na Żabiance

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny- wiecie coś o jakiejś sali weselnej czy bankietowej na Żabiance? Ostatnio słyszałam od kogoś,że tam warto zrobić wesele ale wogóle nie wiem gdzie to może być ani co to za miejsce? Znacie jakieś "weselne" miejsca w Gdańku- Żabiance?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: na Żabiance

kolezanka mojej mamy wyprawiala wesele swojej corce w "żabusi" i opowiadala ze koszt od osoby byl ponizej 100 tylko ze to wesele bylo w piatek a jedzenie bardzo dobre i z calej imprezy byli bardzo zadowoleni a na trojmiescie znalazlam adres
Restauracja Żabusia
80-344 Gdańsk,
Gospody 7A tel.(058) 556-23-14 fax (058)
e-mail: poczta@zabusia.pl
WWW: www.zabusia.pl
zaznaczam ze wiem to tylko z opowiadania a nie z wlasnego doswiadczenia osobiscie nigdy tam nie bylam:) ale moze choc troche ci to pomoze:)

dzieki wielkie - pewnie ,że pomoże :) wiem chociaż gdzie mam się rozejrzeć.

Pozdrawiam

Ja byłam w Żabusi na 2 weselach i mi się wogóle nie podobało... Przede wszystkim jest tam jakiś barowy klimat...

Ja bym tam wesela nie robiła - jest problem z sąsiedztwem, które dzwoni na policję, gdy impreza na dobre się rozkręca. Wiem, że dość często to się zdarza.

Ja byłam rok temu w Żabusi i bardzo mi się podobało,było pyszne jedzenie i nikt na policję nie dzwonił. To zależy też w jakim towarzystwie spędza sie czas,na tym którym byłam weselu goście super się bawili. Uważam że dobry i niedrogi to lokal na nieduże wesele max 50 osób.

A ja akurat byłam na weselu, gdzie policja przyjechała - mała konsternacja, ale skończyło się dobrze. Nie powiem, obsługa fajna, jedzonko dobre, sala może byc, ale czasami mogą zaskoczyć niespodziewani 'goście" - tylko uprzedzam.

ok dzieki wielkie za wszelkie komentarze, a jest jakaś inna sala na żabiance?

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...