na razie nie polecam
No coż, na razie nie moge napisac takich superlatyw jak poprzednicy, bo o ile wspólpraca na poczatku przebiegała poprawnie, to od pewnego czasu sama musze sie dopytywac o status sprawy i zabiegać o kontakt z biurem i osobą ktora nas obsługuje. Nie tak to sobie wyobrażałam. Byc moze nasza sprawa jest błaha, byc może są inne ważniejsze sprawy, byc moze...ale wybrałam Stigme wlasnie dlatego, ze oczekiwałam oprocz profesjonalizmu, elastycznosci i pochylenia sie nad problemem klienta. Klienta, ktory jest starszą osobą, moją mamą i dla ktorej ta sprawa JEST wazna.
Na razie wielkie rozczarowanie....
Dzis kolejny raz obiecano mi, ze sie ktos ze mną skontaktuje i nic, cisza...
Tak wiec, potencjalny kliencie, jesli masz jakas wazna dla CIebie sprawe, poważnie się zastanów ,czy dla Stigma tez bedzie to tak wazne.
Jestem w trakcie korzystania z usług tego biura więc jesli coś sie zmieni napisze.
Na razie wielkie rozczarowanie....
Dzis kolejny raz obiecano mi, ze sie ktos ze mną skontaktuje i nic, cisza...
Tak wiec, potencjalny kliencie, jesli masz jakas wazna dla CIebie sprawe, poważnie się zastanów ,czy dla Stigma tez bedzie to tak wazne.
Jestem w trakcie korzystania z usług tego biura więc jesli coś sie zmieni napisze.