na tak
W 2009 roku znalazłam się na tzw. życiowym zakręcie. Nie wiedząc w którą stronę się zwrócić, zdecydowałam się po raz pierwszy w życiu skorzystać z porady wróżki. Po przeczytaniu jednak pozytywnych opinii internetowych i kierując się większym zaufaniem do kogoś, kto traktuje to na poważnie i prowadzi swój fach legalnie, zdecydowałam wybrać się do pana Jarka. Podeszłam jednak do wszystkiego bardzo sceptycznie, więc zostałam zaskoczona trafnością oceny mojej obecnej sytuacji życiowej, faktów dotyczących przeszłości, jak i po prostu mnie samej. Z perspektywy ponad 2 lat od tamtej wizyty muszę przyznać, że i przewidywania dotyczące tego okresu były bardzo trafne. Trochę "niestety", bo mimo wszystko liczyłam, że moje życie przebiegnie innym scenariuszem. Polecam pana Jarosława moim znajomym za to, że umie dać nadzieję, spojrzeć na problemy z głębszej perspektywy, ale też uderzyć prawdą prosto w oczy. Cenię go za wysoką kulturę osobistą i indywidualne podejście do każdego. Nic dziwnego, że trafiłam do niego ponownie i nie żałuję.