Nie polecam (2) Jestem bardzo rozczarowana wizytą u Pana Jarosława. Wg mnie nie ma nic... kslomins Warto!!! (1) Pan Jarek jest wielki!!! Jego wiedza co do kart jest potężna. Ten człowiek... Asia Polecam! (1) Serdecznie polecam wszystkim którzy zbłądzą,znajdą się na życiowym zakręcie... Monia
Moja opinia (1) Z ogromną przyjemnością dzielę się swoją opinią na temat Pana Jarka. Jako... Alicja monika i krzysztof bardzo dziekuja (1) chcialabym wyrazic bardzo wielkie podziekowania dla Pana Jarka za... monika Bardzo dobry człowoek (1) Nie będę umiała wyrazić tutaj tego wszystkiego,co zrobił dla mnie Pan Jarek.... Dankrysia Zaskoczenie (1) Moją wizytę u Pana Jarosława można streścić w dwóch słowach - "zaskoczenie" i... Cezary Warto (1) Trafiłem do Pana Jarosława parę lat temu z polecenia innej osoby i trochę... Tomasz na tak (1) W 2009 roku znalazłam się na tzw. życiowym zakręcie. Nie wiedząc w którą... Katarzyna Polecam (1) Od mojej wizyty u Pana Jarosława minęło już 10 miesięcy. Wszystko co zostało... Weronika Naprawdę WARTO! (2) ;) Mogę tylko powiedzieć, że byłam u Pana Jarka jakiś miesiąc temu. I już... bu-u Wróż (1) To człowiek wiedzący co robi. Z talentem. Darem zdejmowania negatywnych... a. Niesamowity dar (1) Zgadzam się z przedmówczynią. Pan Jarek ma taką magię w sobie, że aż to... alexa Cała prawda (1) Jeśli faktycznie istnieje magia to pan Jarek jest niesamowity, zastanawiam... Maryla Jestem bardzo miło zaskoczona (1) Po upływie kilku miesięcy sprawdziły się ostrzeżenia Pana Jarosława który... katarzyna Trafność I Rzetelność (1) Bardzo miły i opanowany człowiek który posiada znakomity dar.Polecam pana... Mirosława wielkie uniesienie (1) Pierwszy raz w życiu postanowiłam udać się do kogoś kto stawia karty w... Monika Bardzo życzliwe podejście i pełen profesjonalizm (1) Z czystym sumieniem serca mogę polecic Pana Jarosława jest to osoba bardzo... Barbara