na ulotkach 8,50 netto/h

Witam! Znalazłem ogłoszenie niejakiej Małgorzaty która płaci 8,50 zł za rozdawanie ulotek. Mam pytanie czy ktoś pracował u tej Pani? Nawet tel nie podała, tylko maila. Trochę to podejrzane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: na ulotkach 8,50 netto/h

to jest jak najbardziej normalna stawka, bo nikt nie chce pracować na ulotkach. co w tym dziwnego, że babka podała maila, a nie telefon? mi osobiście łatwiej odebrać setke maili i oddzwonić niż odebrać setke telefonów... troche zrozumienia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

to faktycznie nie taka mała stawka w porównaniu gdzie do pracy w stoczni na sprzątaniu pracodawca daje 8 zł brutto (a bywa to ciężka praca). To już wolę ulotki :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale roznoszenie ulotek to nie jest taka miła praca:) a dodatkowo jak pochodzisz parę kilometrów codziennie to zobaczymy czy ci tak lekko będzie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spróbuj umówić sobie kilka firm na roznoszenie ulotek.
Taka logika :
- bierzesz wózek
- 3 firmy
- 8x3 = 24 netto na godzine :)
ale to tylko pomysł bo sam nie jestem z biegających :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...