najlepsza opieka medyczna w Trójmieście

Temat dostępny też na forum: Lux Med Klinika Medyczna
Może ja akurat mam szczęście, albo osoby wyrażające swoje opinie przede mną pecha, ale uważam iż Luxmed jest dla mnie na chwilę obecną najlepiej działającą opieką medyczną w Trójmieście. Wizyty nigdy nie są zbyt odległe czasowo, tylko na wizytę u neurologa musiałam czekać bodajże 2 tygodnie, w przypadku dermatologa czy zwyczajnie internisty były to 2-3 dni. Panie na infolinii zawsze są miłe i pomocne, plusem jest też portal pacjenta, gdzie można sprawdzić dostępne terminy u poszczególnych lekarzy. Odnosząc się do kolejek do rejestracji, to faktycznie są :) ale zawsze też dostaję 15-20 minut przed zaplanowaną wizytą SMS-a z numeru, na który wysyłając wiadomość zwrotną można potwierdzić swoje przybycie i nie stać w kolejce do rejestracji tylko od razu otrzymać numer gabinetu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

twoja opinia jest jak wystrzał kulą w płot - zapomniałaś iż na Portalu Pacjenta w Gdańsku nie ma jeszcze możliwości korzystania z rezerwacji wizyt u lekarzy przez internet. I wyszło szydło z worka - kto pisze takie dyrdymały...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0