najlepsza szkola nauki jazdy w trójmieście!!!

witam wszystkich i zachęcam planujacych,zapisanie sie na kurs prawa jazdy do tej szkoly!!!
To byla moja druga kat. robiona w tej szkole i zdalem egzamin bez problemu głównie dzieki mojemu instruktorowi Grzegorzowi Gwiazdowskiemu który ma dar nauczania i stoicki spokuj!!
jestem pewien ze kazdy kto pojdzie do tej szkoly nie bedzie zalowal!!
jezeli bede robil jeszcze jakas kat. to napewno sie do nich zapisze!!!
experci w nauce!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: najlepsza szkola nauki jazdy w trójmieście!!!

Witam,również robiłam kat.B w danym ośrodku i uważam że wcale nie jest tak bajecznie jak piszesz,bynajmniej na kat.B .P.Grzegorz wiecznie czasu nie miał,przekładał notorycznie jazdy,spóźniał się i według mnie najpierw trzeba nauczyć się chodzić a dopiero później biegać,a ten Pan robi wręcz odwrotnie.Polecam ludziom którym się nie śpieszy z prawkiem.

Potwierdzam zdanie koleżanki,nie śpieszy im się zbytnio żeby na czas skończyć kurs,często wręcz naciagaja na dodatkowe godziny kosztu 50zL.Według mnie ostatnie godziny kursu 2 bądz i 1 powinny być przed samym egzaminem a tu jest inaczej. Tak samo nie ma kart z podpisanymi godzinami-jak sie kończy w danym dniu godz lub więcej kursu powinna być taka tabela że kursant tego i tego dnia ukończył daną godz kursu i ile pozostało mu do końca,a nie że instruktor ma to we włsnym pokreślonym notesie i sam nie może sie w nim połapać..kto ile ma jeszcze do wyjeżdżenia.

no w koncu porzadne opinie o tym osrodku !!!! Tam nie jest tak bajecznie jak pisza!!!! Zgadzam sie z poprzednikiem u mnie na kursie bylo podobnie . Cena to nie wszystko popelnilem blad zapisujac sie do experta. Istnieja lepsze osrodki, jesli zalezy ci na jakosci uslugi nie wybieraj !!!!!