Warsztat nie wykonuje napraw solidnie i naciąga klienta na wysokie koszta. Moja przygoda z tym warsztatem zaczęła się w zeszłym roku jak zaczęła mi skakać wskazówka prędkościomierza. Podpięcie do komputera wykazało uszkodzony czujnika wału korbowego ...zrobili skasowali 100 zł Niestety usterka nadal wystąpiła. Na moje stwierdzenie ,że to jednak nie był czujnik za który zapłaciłam odpowiedzieli .. no nie .Kazali pojeździć i ewentualnie zgłosić się ponownie. Zgłosiłam się po kilku miesiącach , kiedy oprócz skaczącej wskazówki doszło szarpanie autem i pokazała się kontrolka komputera. Pojechałam ponownie do warsztatu . Wymienili mi przewody za które zapłaciłam 220 zł. Ledwo co wyjechałam z warsztatu usterka pojawiła sie ponownie. Telefon do właściciela warsztatu i odstawienie ponowne auta. Teraz nastąpiła wymiana świec zapłonowych za które miałam zapłacić 250 zł. I to juz był szczyt zdzierania z klienta ..taka świeca kosztuje 8.50- 10 zł Pytam się za co miałam zapłacić 250 zł. Tłumaczenie że poprzednie części trzeba było wymienić i za nie zapłacić jakoś nie docierają do mnie ..tak można pół auta wymienić, a klient zapłaci . NIE POLECAM NIKOMU TEGO WARSZTATU