narty

Witam.Chciałabym uzsykać jakies wskazówki dotyczace zakupu nart od pasjonatów narciarstwa:) Jeżdze drugi sezon, całkiem dobrze, tylko na wytyczonych stokach. Mam 165 cm wzrostu, 68 kg. Jakiego typu narty powinnam zakupić? Jaki promień skretu powinny mieć , ewentualnie jakieś konkretne taliowanie, długośc nart. Zamierzam jeżdzić zachowawczo, bez zbędnych szaleństw. Podpowiedzcie mi na co zwracać uwagę, jezeli chodzi o zakup nart w markecie, bo nie planuje wydać fortuny:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: narty

Wpadaj do Szymbarka na Kotlinke, tam jest sporo instruktorów i wypozyczalnia, na pewno Ci powiedzą co i jak. Sam się u nich uczyłam. Szkoła Skitersi czy jakos tak :)

Zobacz sobie do sklepu Presto w necie. Tam masz wszystko dobrze opisane i duży wybór

idz do Skitersów ;)

Inne tematy z forum

sport i zdrowie w gdańsku. (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Od dekad przyjeżdżam do Gdańska. Lubię poganiać rowerem po uliczkach i trasach...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...