Absolutnie nie polecam. Bylam chyba ze 3 razy w tej restauracji... pierwszy raz ok 2 lata temu. Wtedy bylo smacznie i swierzo. I to na tyle.
za drugim razem spalone frytki, wysuszona ryba gorzej niz w jakiejs budce przy plazy.
Dzis postanowilam dac tej rwstauracji kolejna (juz wiem, ze ostatnia) szanse. Na drzwiach zachecajaca kartka z napisem: dla kazdej Pani z okazji dnia kobiet deser do posilku gratis! Skusilam sie i to byl duzy blad.
Czekalam ponad 50minut na zamowienie (restauracja nie byla pelna) ale to nic, mozna wybaczyc choc niestety nikt mnie nie poinformowal o tak dlugim okresie oczekiwania. Siedzialam grzecznie. Gdy dostalam swoje danie mialam ochote wyjsc.... ryba malenka i przesmazona.... zestaw surowe wielkosci mikroskopijnej ( nie wiem smiac sie czy plakac???) Za zestaw zaplacilam 30zl. Cena absolutnie nieadekwatna ani do ilosci a tym bardziej do jakosci potrawy. Tym bardziej ze nie ma jeszcze sezonu!!!!!!!!!!
Masakra! Nie polecam! Dodam jeszcze tylko ze zadnego deseru nie dostalam a obsluga jest kompletnie nieprofesjonalna i malo przyjemna.
Zdecydowanie bylam tam ostatni raz. Ja i moi znajomi, a i rodzina jak przyjedzie to na pewno tam ich nie zabiore!