Nie polecam (1) Postanowiłem z narzeczoną pójść na obiad do tejże restauracji.Zamówienie... jako TRAGEDIA!!! (1) Nie polecam nawet największym wrogom. Poszłam z rodziną na późniejszy obiad w... Głodna klientka Niesamowite i pełne uroku miejsce !!!! (2) Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości serwowanych potraw i profesjonalnego... Krzysztof Łapiński
Polecam restauracje na zorganizowanie tam imprezy rodzinnej (1) Witam. Organizowaliśmy niedawno przyjęcie komunijne naszego dziecka w tej... Ania Marlena - opinia (1) BRUDNO! BRUDNO! NIE POLECAM! Łazienka odrażająca, strasznie brudno! Bateria... Marlena teresa - opinia (1) wspaniała impreza, której jak goście twierdzą zgodnie nie sposób zapomnieć,... teresa Dziękujemy (1) Od 4 lat spędzamy z rodziną w restauracji Nadmorskiej święta Wielkianocne.... Ela Polecam! (1) Restauracja świetna! Bardzo dobre jedzenie, pyszna rybka! Sympatyczna... A. natalia (1) Absolutnie nie polecam. Bylam chyba ze 3 razy w tej restauracji... pierwszy... Natalis Sylwester 2014 (1) W tym roku miałam okazje spędzić sylwester ze znajomymi w Nadmowrskiej... Izabela Nie polecam (1) W tawernie byłam z rodziną w sierpniu 2014. Okolica super, ale to wszystko.... Marlena NIe polecam (1) Miałem okazję dzisiaj być w w/w lokalu po raz pierwszy i najpewniej ostatni.... Radek z Gdańsk Super miejsce na organizację przyjecia okolicznościowego (1) Organizowałem w tym lokalu przyjecie i jestem bardzo zadowolony. Sprawna i... rivart Zdecydowanie nie polecam (1) Straszne braki w i tak krótkim menu, dostarczanie potraw dla grupy z... JM Miejscowy (1) Wybraliśmy to miejsce na nasze wesele. Organizacja, jakość potraw oraz ich... Piotr Polecam (1) Organizowaliśmy uroczysty obiad weselny w Tawernie Nadmorskiej. Jeżeli chodzi... Tomek Najgorsza restauracja w jakiej byłam (1) Otrzymałam inną potrawę niż zamawiałam. Zamówiłam potrawę z purre brokułowym,... klientka TRAGEDIA! (1) OBSŁUGA: długo czekaliśmy na złożenie zamówienia i na potrawy, pan przy... Dominika Jestem zachwycona POLECAM! (1) W czerwcu z mężem braliśmy ślub i organizowaliśmy dla najbliższej rodziny... Marta wesele 17.08.2013 (1) Jeżeli ktoś kiedy by się zastanawiał gdzie zrobić wesele to tylko w Tawernie... Sylwia