Niedziely obiad (1) Witam wybraliśmy się w tą niedzielę na obiad.Rybka była bardzo dobra w... Dorota Wesele w restauracji (1) Zorganizowaliśmy wesele w tej restauracji 29 grudnia 2012. Chciałabym... Aneta i Wojtek impreza sylwestrowa (1) W tym roku pokusiliśmy się z mężem i przyjaciółmi o spędzenie Sylwestra w... Magdalena
Sylwester 2012 (1) Tegorocznego Sylwestra spędziłam w Tawernie Nadmorskiej.Muszę przyznać ,że... Ola Sylwester w Tawernie (1) Totalna porazka. Najgorszy Sylwester na jakim byłam. Kompletny brak... aew Polecam (1) Korzystałam z usług restauracji organizując tam uroczystość dla przyjaciół.... Anka kawa i ciasto (1) Odwiedziłam Tawernę z koleżanką zamówiłyśmy kawę i ciasto. Kawa bardzo dobra... Gosia Bez polotu (1) Dobra lokalizacja i nic wiecej. Wystrój i menu banalne . Jakość potraw bardzo... Maria Na pierwszy rzut oka super ale... (1) Właśnie byliśmy tam na obiedzie. Mój sandacz był bardzo smaczny jednakże sos... Monika Świetne miejsce, tanio (2) Witam, bylismy całą rodziną na spacerze i zaszliśmy do tawerny. Bardzo fajne... Mirek Zależy dla kogo (1) Zależy kiedy i dla kogo Świetnie położona restauracja, w dobrym punkcie, bez... Marta Super jedzenie (1) Razem z mezem i synem postanowilam zjesc rybke, i Nasza uwage przyciagnela... Magda jedzenie wymaga poprawy (3) restauracja bardzo ładna ,została nam polecona więc trzeba skorzystać i... Justyna polecam super restauracja (1) Byłam ze znajomą pierwszy raz w tej restauracji;05.08.2012r zostałyśmy miło... Anita