Polecam na rodzinne wyjscie i nie tylko (1) Wybralismy się całą rodziną na spacer w niedziele w porze obiadowej do... Alex super jedzonko; (1) Super jedzonko rybka zawsze smaczna a ciasto i kawka przepyszne . Polecam ; Zadowolony ; Organizacja masakra (1) Pewnego sobotniego popołudnia postanowiłem udać się do Tawerny w towarzystwie... pc
Rewelacja (1) Nie spodziewałam się, że ta wizualnie najbardziej efektowna restauracja przy... Kasia Zepsuło się...niestety (2) Odwiedziłam Tawernę Nadmorską trzy razy - za pierwszym razem byłam... Paula Polecam (1) Kawa wyborna, ciasto również. Obsługa bardzo miła. Z przyjemnością polecam. Renata Fatalnie - kolejna mizerna smażalnia w Brzeźnie (1) Do napisania opinii skłoniła mnie dzisiejsza wizyta w Tawernie Nadmorskiej,... Łukasz z Brzeźna Majówka ze znajomymi (3) Obłsuga ewidentnie nie radziła sobie z ilością zamówień, po oczekiwaniu 20min... Mimi srebrne gody (1) Super imprezka, obsługa, jedzenie ok. Polecam na imprezy okolicznościowe. bogdan Obsługa (1) Byłam razem z koleżanką w Nadmorskiej w majową sobotę, było naprawdę dużo... Klientka Polecam (2) Odwiedziłam Tawernę w weekend majowy oraz wczoraj (sobota). Ilość klientów... anja CZTERDZIESTKA (1) BARDZO DZIĘKUJEMY RAZ JESZCZE ZA UDANĄ ZABAWĘ.POLECAMY WASZĄ TAWERNĘ W 100... ANIA Wesele w Tawernie Nadmorskiej (1) Rewelacja!! Zorganizowaliśmy nasze wesele w Tawernie 04.05.2013. My oraz... Kasia i Maciej nieziemska lokalizacja!!! (2) polecam Tawernę Nadmorską: nieziemska lokalizacja, szybka obsługa, wyjątkowa... Ramona Bylo zle i drogo (1) Na obiad w restauracji zdecydowalem sie wraz z 4 znajomych. Z powodu... Peter Kamila - opinia (1) Zorganizowaliśmy chrzciny w Tawernie Nadmorska 1.04.2013r Chcielibyśmy... Kamila lubię dobrze zjeśc (1) fajna knajpka, jedzenie przyzwoite, porcje porządne, żona wyszła zadowlona to... karol przyjemnie (1) byliśmy w niedzielę na swiezej rybce było trochę klientów trzeba było... damian i ola polecam duzy plac zabaw (1) Bylismy z dziecmi, czas oczekiwania na jedzonko 30min, Losos w pomaranczacz -... marzena pysznie polecam (1) polecam te mila retauracyjke bardzo mila i grzeczna obsluga w milym i... natalia34