Re: natura tour sopot,prosze o opinie....
byłam 2 razy na weselach w tym ośrodku. nie są to jakieś luksusy, ale za taką cenę nie należy sie ich spodziewać. z resztą pewnie widziały Panie tą salę bez przybrania weselnego.
jeśli chodzi o dekoracje sali, to nie wiem czy są w cenie czy osobno, ale nie były jakieś obfite. w sali tanecznej balony i szarfy pod sufitem. wiem że mają satynowe pokrowce na krzesła (brzoskwiniowe), bo normalnie są one brzydkie (za pokrowcami z reszta też nie przepadam). wiem że kwiaty na stoły trzeba samemu kupić (wiem bo na weselu w październiku na stołach były stroiki robione przez matkę młodego).
moim zdaniem wiecej niż 60 osób to słabo tam sadzać, bo ścieśniają krzesła i po prostu byłoby już za ciasno.
jedzenie w porządku, smaczne, wystarczająco i nie było potem problemów. tylko strogonow był słabo wymieszany i niektórzy nie mieli mięsa.
toaleta ładna, schludna. dość papieru i mydła.
szatnia w pomieszczeniu przy wejsciu w postaci wieszaków do samoobsługi. to pomieszczenie było jednocześnie palarnią i mi przeszkadzało że później mi cały płaszcz papierosami śmierdział.
ogólnie myślę że za tak niska cenę w miejscu które jednak jest w środku trójmiasta warto rozważyć, ale należy sobie zdawać sprawę z minusów.
0
0