nauka tanca

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
witajcie
chcemy z narzyczonym troszke poćwiczyć pląsanie przed ślubem, czy mozecie mi polecić gdzie najlepiej sie udać by nie zapałcić za dużo i nauczyć sie tańcować?
pozdrawiam i dzieki z góry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nauka tanca

ja też chciała bym się dołączyć do pytania tylko bardziej konkretnie- może jaest takie miejsce w Gdyni?? Jak długo trwa taki szybki kurs, ile to lejcji i godzin, jakie efekty i jaki koszt oczywiście :)) ??

proponuję się udać do Salsa Kings w Gdyni na ul Mściwoja, albo na jednej z równoległych do niej. Proponuję, np Rafała Rosiaka.

dziękuję za namiary, do Polski przyjedziemy dopiero na miesiąc przed ślubem, sądze, że wystarczy kilka lekcji bo czasu nie będzie zbyt wiele, wszystko na raz trzeba będzie załatwić.
Pozdrawiam

ja chodzilam do salsy w zeszlym roku i bylo super fajnie - zabawa naprawde rewelacyjna, nawet jak nie musisz cwiczyc na wesele:)

pozdr
kasia

Tutaj pisałyśmy o kursach tańca może coś dla siebie znajdziecie :) ja się wybieram dopiero w styczniu więc za bardzo się nie orientowałam :)

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=57480&t=57480

W Rumi - Janowie też jest centrum sportowo- taneczne. Za indywidualne zajęcia biorą 30 złod pary. Uczy vice-mistrz polski, przesympatyczny chłopak.
Z tego, co się dowiadywałam, w Gdyni trudno znaleść lekcje poniżej 50 zlotych za godzinę.
Numer do centrum - 6715038.
My naukę tańca zaczynamy od stycznia ;)

Ale fajna informacja Majala!!! Dzięki bardzo. Tylko, że my będziemy mieli miesiąc czasu na załatwienie wszystkiego z nauką tańca włącznie :(
Trochę mało-co?? Ale musimy dać sobie radę :)

Ja polecam Tango z Gdyni to ich stronka www.tango.com.pl

Witam, razem z narzeczonym chodzimy na indywidualne lekcje tanca. Bylismy na razie na 2 lekcjach juz mamy układ opracowany i wyuczony do wybranej przez nas piosenki. Płacimy 50 zł za 1h. Potrzebujemy jeszcze tylko 1h na poprawki i powórzenie układu. Tańczymy foxtrota (narzeczony nigdy nie miał nic wspólnego z tańcem). Szkoła WIGOR w Gd. wpisz w wyszukiwarke bez problemu znajdziesz :))

Pozdr.

Emilia.