nauki na morenie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
ktos moze chodzi kosciol bozego ciala

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nauki na morenie

my chodzilismy

to prowadzi ksiadz?? dzisiaj idziemy pierwszy raz tez chodziliscie we wtorki???

Margotka i jak wrażenia po pierwszych naukach? Dostalas od swojego ksiedza skierowanie wlasnie do tego Kosciola na Morenie? Ja nie wiem co mam zrobic bo dostalam skierowanie na nauki w Katedrez Oliwskiej, a po tym co przeczytalam na forum nie mam zamiaru tam isc :-(

ja tez mialam skierowanie do oliwy.. na nauki bez problemu mozecie chodzic na morene tylko z poradnictwem gorzej..

zakochana nauki ok sa 4 spotkania i kazde spotk jest z kims innym, ogolenie luz, moj maz bo jestesmy po cywilnym robi sobie drzemke. ogolnie rzecz biorac uwazam ze te cale nauki to srtata czasu, noa le coz skoro tak trzeba to nie mamy innego wyjscia. dzisiaj mamy poradnictwo w matemblewie - jestem ciekawa co tam bedzie, npewno nie bede robic zadnych wykresow!!!!!! a jezeli chodzi o skierowanie to ksiadz z oruni gornej nam wypisal pozwolenie na slub w kosciele sw anny a nan naulki poszlismy na morene bo to dawna parafia mojego meza, ksiadz troche krecil nosem bo ponoc jak sie mieszka powyzej 3 miesiecy w innym miejscu to tam trzeba odbyc nauki. ale my juz mielismy wypisane kartki na zapowiedzi na morenie takze sier w koncu zgodzil

Inne tematy z forum

Wzgórze Hoplity (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Bieganie zimą (21 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...