nauki przedmałżeńskie + poradnia

Temat dostępny też na forum: Wesele
gdzie polecacie na terenie trójmiasta?
czy ktoś może zna terminy?
czy jest możliwość odbycia nauk w trybie weekendowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nauki przedmałżeńskie + poradnia

Fajne nauki sa w Oliwie przy Katedrze Oliwskiej. Prowadzi je uroczy pan Wacław, ktorego milo sie slucha bez wzgledu na to, czy jestescie mocno wierzacy, czy nie. Polecam! Odbywaja sie one w salce przy bocznym wejsciu do katedry i gdzies tam na tablicy ogloszen powinnien byc grafik spotkan. A poradnia malzenska jest wszedzie podobna.....

ja byłam na tych naukach i nie polecam, nudy, straszne nudy. Facet uważa że idełem rodziny katolickiej jest która ma conajmniej 20 dzieci. Wiem dokładnie bo miałam z tym panem te spotkania i jeszcze dodatkowo poradnie. I naprawdę cieszę się że mam to za sobą i wszpółczuję Tym którzy mają to przed sobą. Życzę dużo wytrwałości

Prawda jest taka ze nudy sa praktyczne wszedzie. Bazujac na tym, co opowiadali mi znajomi o naukach przez ktore oni przeszli, moim zdaniem tam bylo znacznie lepiej:)

Inne tematy z forum

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...