nerwy puściłyby najspkojniejszemu!!
nawet mojemu mezowi....oazie spokoju...zgadzam się z opiniami neg.tutaj w kazdym calu, niestety moge dodac tylko jeszce więcej..kosmetyki, których uzywają te panie są chyba kupione po promocji w jakimś przydrożnym kiosku...nie wiem czy w ogóle mają jakąś nazwę..byłam ogromnie zawiedziona gdy ujrzałam gdzie się miesci i jak wygląda owo "studio", które skądinąd stronę w necie ma taką jakby miało być czymś o niebo lepszym....nie jest..miesci się w suterenie,ciasnej klitce...ale ok...pomyslalam,ze wejdę,nie zawsze poziom usług wspołgra z otoczeniem..szkoda słów naprawdę...byłam umówiona na konkretną godzinę ale ich to mało obchodziło,okazało się że koleżanka fryzjerki weszła na moje miejsce,ja się spieszyłam bo miałam mało czasu..więc właścicielka kazała zająć się mną jakiejś nieopierzonej...kiedy zorientowałam się że ona nie wie co robi zaprotestowałam, jednak okaząło sie że, ta z którą się umówiłam musi już wyjśc bo ma randkę, właścicielka w ogóle nie panuje nad swoim "zespołem" ,koszmar i nędza...naprawdę mysłalam że się załamie w tamtej chwili...powiedziałam swoje i oczywiście nie dałam im złamanego grosza..nie zdązyłam gdzie miałam i do dziś ponosze tego konsekwencje...OMIJAĆ!!