niania poszukiwana

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Może znacie kogoś godnego zaufania, kto chciałby sobie dorobić kilkaset zł w miesiącu? Szukam niani (dziecko- 1 rok) - z doświadczeniem w opiece nad dziećmi - na dwa dni w tygodniu do czerwca (wtorek i czwartek) od 7-mej do 15.30 - u mnie w domu (Gdynia Grabówek) Konatakt na maila : aniaby1@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: niania poszukiwana

hejka..szkoda ze nie w godzinach popoludniowych...moja siostra chciałaby dorobic bo mało zarabia..uwielbia dzieci...czesto opiekowała się moją córką..jest godna polecenia ale na jakies okazje okolicznościowe...wypad do kina,,weekendy itp.jeśli bedziesz zainteresowana to daj znac wczesniej na maila..dorisdoris8@wp.pl moja siostra mieszka na Grabówku.. Pozdrawiam

Re: niania poszukiwana

Hej
Polecam Ci stronę www.tendea.pl. Jakiś czas temu znalazłam tam fajną nianię dla mojego synka.
Pozdrawiam
Irka

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2428 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Seaport (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje na wzniesieniu, z którego rozciąga się widok na gdyńską stocznię oraz Zatokę...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...