niby ciepło, a mi zimno

Czy ktoś ma podobny problem, że nie czuje ciepła o tej porze roku, w taką pogodę? Co roku mam ten sam problem: w maju przychodzi ok. 17 stopni, ludzie się rozbierają na maksa, a ja...cóż...dalej chodzę w kurtce, lekkiej ortalionowej puchówce, do tego zimno mi w głowę i szyję, także przemykam gdzieś w kurtce, czapce, kapturze i szaliku, ale jest to dla mnie niekomfortowe, bo niewątpliwie wyróżniam się na tle większości ludzi. To ja już wolę te 10 stopni w maju, kiedy wszyscy chodzą w kurtkach i się nie rzucam w oczy. Czy ktoś ma podobnie jak ja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lecz się. Na nogi! na głowę już za późno

https://forum.trojmiasto.pl/Niby-cieplo-a-mi-zimno-t1161779,1,30.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zrób sobie badania. Sprawdź krążenie i tarczycę.

Tak mam różne problemy zdrowotne, również z tarczycą (guz do obserwacji), rozchwiane wyniki tsh, za mało żelaza. Pewnie i może to od tego, ale ciężko żyć w społeczeństwie i być takim dziwadłem :/ co roku to samo, dlatego unikam wychodzenia z domu, tylko tam gdzie muszę. Dlatego pytam, czy ktoś tak ma, aby się pocieszyć, że nie jestem sama =)

Nie schlebiaj sobie tym "dziwadłem i nie szukaj usprawiedliwienia zaniedbywania siebie samej, w powoływaniu się na "społeczeństwo".
Nie szukaj "pocieszenia" w kimś, kto "tak ma". Niebezpieczna kombinacja. Twoim obowiązkiem jest dbać o własne zdrowie fizyczne i (przede wszystkim) higienę psychiczną.
To nie "średniowiecze". Pokolenia przecierały szlak, prowadzący do obecnej postaci wszechświata. Ucz się korzystać z tego dobrobytu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

Czy feromony działają (83 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...