Niby ciepło a mi zimno

Czy ktoś ma podobny problem, że nie czuje ciepła o tej porze roku, w taką pogodę? Co roku mam ten sam problem: w maju przychodzi ok. 17 stopni, ludzie się rozbierają na maksa, a ja...cóż...dalej chodzę w kurtce, lekkiej ortalionowej puchówce, do tego zimno mi w głowę i szyję, także przemykam gdzieś w kurtce, czapce, kapturze i szaliku, ale jest to dla mnie niekomfortowe, bo niewątpliwie wyróżniam się na tle większości ludzi. To ja już wolę te 10 stopni w maju, kiedy wszyscy chodzą w kurtkach i się nie rzucam w oczy. Czy ktoś ma podobnie jak ja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

niby ciepło, a mi zimno
zgłoś do moderacji post 23734649
~zmarzlak 89.64.111.*
(6 godzin temu)
Czy ktoś ma podobny problem, że nie czuje ciepła o tej porze roku, w taką pogodę? Co roku mam ten sam problem: w maju przychodzi ok. 17 stopni, ludzie się rozbierają na maksa, a ja...cóż...dalej chodzę w kurtce, lekkiej ortalionowej puchówce, do tego zimno mi w głowę i szyję, także przemykam gdzieś w kurtce, czapce, kapturze i szaliku, ale jest to dla mnie niekomfortowe, bo niewątpliwie wyróżniam się na tle większości ludzi. To ja już wolę te 10 stopni w maju, kiedy wszyscy chodzą w kurtkach i się nie rzucam w oczy. Czy ktoś ma podobnie jak ja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kawa czy Herbata - rano (194 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Prezent dla kobiety (174 odpowiedzi)

Co można kupić kobiecie znając się od dwóch miesięcy. Zapraszam do dyskusji panie też mogą...