nic nie moge znalezc!!!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Postanowilam napisac bo odkad ustalilismy date slubu swiat stanal na glowie. ten wspanialy dzien to 04 czerwiec nie moge sie doczekac , tylko narazie jestem przerazona bo jak szukam lokalu to wszystko juz zajete!!!!!!!!!!!! pomocy albo bardzo drogo albo juz nie ma terminu --wiem ze slub ma sie raz w zyciu (((hihihihi przynajmniej niektorzy))) ale te kwoty wydaja mi sie przesadzone , ten caly biznes slubny mnie przerosl , nagrania , zaproszenia , boze najwazniejsze wesele a ja nie moge znalezc wolnych terminow..... no coz mam nadzieje ze damy rade , ,usi sie udac .pozdrawiam wszystkie panny mlode i ..mezatki

ps . nie wspomne juz ze wybor sukni to tez nie jest prosta sprawa...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nic nie moge znalezc!!!!!

cześć mogę ci polecić dworwk w Paraszynie sami tam organizujemy wesele. Znajdują sie tam tez miejsca noclegowe 50 zł od osoby a cena za wesele od osoby wynosi od150 zl Maksymalnie może sie tam zmieścic 60 osob podaję link ...................

Sabra moze podasz do siebie maila, będzie prosciej informacje wysyłac.

My robimy w hoteliku lipce-gadńskiem a pruszczem gdanskim-do centrum gdanska 4 km-także bliziutko.Może nie jest super eksluzywnie itd,ale robią tam bardzo fajne wesela i cena jest przystępna -120 zł os a jedzenia naprawdę pełno.
Pozdrawiam:)

Tez się zastanawialiśmy nad Hotelikiem Lipce tylko u nas będzie wiecej niż 60 osob i 30 osób musiałoby siedzieć w osobnym pokoiku nie widząc pary mlodej, więc zrezygnowaliśmy. Zwróć uwagę też na barmana (kelnera) - jak tam byliśmy potwornie czuć było od niego alkoholem!!
Ale pomysł z oświetlonym tarasem, na którym mogą też bawić się goście podobał nam się. :)
Pozdrawiam :)
image

Sabra,

na ile osób robisz wesele??? To jest bardzo wazne....

czekam i wtedy pomoge,
meg

Heeej :) ja też robię 4 czerwca :))

witch...
no to pomóż kolezance... nie bądz taka... a ja własnie wczoraj się dowiedziałm ze moja koleżanka z pracy tez robi 4 czerwca :-))) no a ja tydzien po Was ;)))
meg

Chętnie bym pomogła koleżance - wiem że MARINA w Sopocie miała jeszcze niedawno wolne terminy na czerwiec i Hotel Bartan w Sobieszewie. Ale mogło się cosik zmienic.

dziekuje Meg :):) za dobre checi znalazlam miejsce , pomimo ze wszyscy straszyli mnie ze na czerwiec juz wszystko zajete.

My robimy wesele na 80 osób i wszyscy będa siedzieli w jednej sali.Matko jedyna nic nie czułam od tego barmana/kelnera-może powinnam stanać bliżej????:)
sala już zaliczkowana,więc poszło.
nasi znajomi tam robili wesele i wszystko odbyło się bez zarzutów.
pozdrawiam:)

Sabra spróbuj w Sobieszewie - Ośrodek wczasowy Malisa. Noclegi, poprawiny w bardzo dobrej cenie. wystruj też piękny i miejsce na sztuczne ognie.

MIKA robiłaś wesele w Melisie? Możesz napisać mi coś więcej? Ile osób się mieści, ile od osoby, jak jedzenie i obsługa?

Melisa

Witam,

ja się przyłączam. Interesuje mnie zrobienie wesela w szałasie grilowym w Melisie. Robiłaś tam wesele ? Jak wrażenia ?

Re:

Saba,

a ja polecam Hotel Sopot, naprzeciwko Hestii, Panowie bardzo pomocni, ceny przystepne. jaj mam bardzo bogate menu za 120zł oczywiście bez alkoholu, ciast, owoców i napoi.

meg

dziekuje wam za natychmiastowa odpowiedz , ale przez to wszystko bylam strasznie zakrecona. ale juz mam , zdecydowalismy sie na Zloty ul w sopocie 120 zl; od osoby , lokal jest ekstra. mam nadzieje ze bedzie dobrze . teraz szukamy dj a ja oczywiscie sukni ---- daj cie znak czy to prawda ze w gdyni salony sa bardzo drogie????????? witch fajnie ze tez macie slub 04.06 :):):) dziekuje wam jeszcze raz , straszna ze mnie panikara :):)

Generalnie z slaonu trzeba liczyc 2000 kupno 1000 wypozyczenie. Ceny bardzo usrednione. Na weselniku mozna upolowac sukienke za pół ceny. Jak nie masz nic przeciwko gorsetom to będzie łatwo coś znależć. Jak szukasz czegoś taniego - polecam, choć sama nie skorzystałam z sklepu-wypożyczalni na Malczewskiego w Gdańsku. 300-400 zl możesz wypożyczyć i starsze i nowsze modele. Pozdrawiam i powodzenia

Witaj!! Spróbuj w hotelu Holiday Inn. my mielismy menu za 120 zł i było mnóstwo jedzenia! i w ogóle wszystko było super!!!Polecam

HASZKA, a może Ty już rozmawiałaś z kimś kto robił tam wesele (w Melisie)? Bo ja niestety szukam na wszelki wypadek (awaryjnie) jeszcze jednej sali, bo z tą poprzednią mogą pojawić się kłopoty - zmienia się właściciel i nie wiadomo, czy nie zmieni warunków. Narazie tylko tam zadzwoniłam więc jeszcze nawet nie widziałam tego miejsca i nie znam nikogo, kto by się tam bawił. Czekam na wieści:)