nie nie i jeszcze jar nie

niestety zdecydowanie odradzam, odwiedzilam wielu weterynarzy ale pani lekarki na Łąkąwej są zadziwiającą kiepskie,

zaczne od tego ze na chore stawy psu dwa razy bez jakich kolwiek przeswietlen daly leki sterydy i tak az dwa razy, przez co psu zniszczyly pani wątrobe

po drugie ceny z kosmosu, za wizyty czyli jedynie przepisanie lekow zaplacilam 350zl

do tego nie pomogly pieskowi w ogole tylko zaszkodzily mu dajac leki ze sterydami, (omijam fakt ze za duza dawke jak na psa wage)

wystawily zla diagozę i leczyly na zupelnie co innego niz pies chorowal

Są jak widac młode i niedoświadczone

podsumowujac: wydałam tak kupe kasy a psu rozdwalily wątrobe od zbyt duzej dawki sterydow, ktore i tak sie przydala gdyz sie zdiagnozowaly psa, wiec wizyta tam to strata czasu i kasy

aha i najlepsze: lacznie za 3 wizyty zaplacilam 850zl ktore nie przydaly sie a tylko zaszkodzily a jak przyszlam po kartoteke psa to pania zazadala 20zl,,,,,,,,, w glowie sie nie miesci!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: nie nie i jeszcze jar nie

Wydaje mi się że obsługa w tym szpitalu najbardziej patrzy na uczucia właściciela do zwierzęcia a nie na to jak im pomóc ! Gdy widzą że zależy nam na zdrowiu naszego pupila wiedzą że wydamy wszelkie swoje oszczędności żeby tylko im pomóc, więc mają okazje żeby wiciągnąć z ludzi jak najwiecej kasy . Byłam w podobnej sytuacji niby leczyli mojego psa a tak naprawde jeszcze bardziej pogorszyli jego zdrowie a oczywiście zapłacić trzeba :(
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

jak można być takim sknerusem! jak chodzi o zycie nie ma co zaoszczedzac nie stac cie na leczenie zwierzat to ich nie bierz sobie szpital jest bardzo dobry ceny maja takie a nie inne bo robia wszystkie badania i dzialaja cala dobe jakos tez musza oplacic pracownikow miec dobry sprzet kazdy by chcial za darmo wszystko miec. Ja mialam psa tez z chorymi stawami i tez byl tam leczony 6 lat bezpodstawnie sterydow nigdy nie dostał! jakbys zaplacil/a 20 zl za calosc to pewnie wykrzykiwal/abys ze szpital jest super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak można być sknerusem ? Chyba żyjesz w innej bajce ? Wyobraź sobie, że mozna rok chodzić z kamieniem nerkowym wielkości pestki w moczowodzie, który co ruż napie*dala że oczy z orbit wychodzą, a to tylko dlatego, że nie ma się pieniędzy na darmową służbę zdrowia w Polsce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2