nie odradzam, ale...
...ale również nie polecam. Pan Michał wystawił mnie do wiatru kiedy tylko dowiedzial się ze mam jazdy w innym ośrodku, i odmowił mi jazd. choć juz były praktycznie umówione, motywując to tym, "ze nie bedzie poprawiać po innych". po 1.5h jazdy z innym instruktorem. więc stosując tę logike, to ze zdałem jest tylko i wyłącznie zasługą Pana ... z ośrodka ..... i chyba jednak cos w tym jest, bo jazd na punto grande nic nie zastapi. a zdałem za pierwszym razem (właściwie za drugim bo na pierwszy zaspałem ;)
reasumując jesli odpowiada ci ryzyko ze kierwonictwo zostawi cie na lodzie w ostatnim momencie, kilka dni przed egzaminem, i ze umyją ręce od odpowiedzialności za to ze nie zdasz przy pierwszej okazji, to nie jest to zla szkola.
niezaleznie od powyższych zastrzeżeń, szczerze polecam Pania Iwone jako instruktorke prowadząca.
reasumując jesli odpowiada ci ryzyko ze kierwonictwo zostawi cie na lodzie w ostatnim momencie, kilka dni przed egzaminem, i ze umyją ręce od odpowiedzialności za to ze nie zdasz przy pierwszej okazji, to nie jest to zla szkola.
niezaleznie od powyższych zastrzeżeń, szczerze polecam Pania Iwone jako instruktorke prowadząca.