nie polecam nikomu nawet wrogowi..
Opowiem co mi sie przytrafilo bo to juz jest poprostu skandal.Takich lekarzy nie powinno byc.Zaczelam wspolzyc .Pobolewalo mnie podbrzusze wiec poszlam do dr. Kujawy zeby mnie uswiadomila dlaczego. Ani sie obejrzalam juz mi zrobila badanie i usg przezpochwowe.Strasznie bolało nic nie mowila co robi a to bylo moje 1 badanie po wspolzyciu.Miala mnie doslownie gdzies bo nie jestem w ciazy.To ze nie jestem w ciazy to nie znaczy ze moja przypadlosc jest mniej wazna. Wykryla torbiel nawet nie wiedzialam na ktorym jajniku.Nastraszyla mnie, pozniej sie okazalo ze byl to pecherzyk owulacyjny ktory znikl.Znowu mi nadzerke wykryla ostatnio i powiedziala ze narazie nic nie trzeba z nia robic jezu jak to nic??.I te czekanie w kolejce jak w przychodni a za wizyte bierze bez oporow tyle co wyleci z portfela.Moja babcia dala jej 50 zl zeby rozmienila wziela 50 zl bez zadnego skrepowania od starszej biednej kobiety. Dobrze ze mam silny charakter i nie mam urazu do ginekologow przez ta Pania K..Jak tak mozna postepowac...Ostatnio doszlo do tego ze mnie olala chociaz bylam 1 w kolejce to kazala mi wejsc 3.Bo widac ja nie mam prawa do szacunku jako pacjentka bo mam 21 lat. Nigdy tam juz nie pojde