nie polecam!

Temat dostępny też na forum: Navi-Tec
zacznę od PLUSÓW:
+ szybki i miły kontakt

+ WIELKI PLUS to bardzo szybki termin wyjazdu (rano rezerwowałem 2 miejsca, a za parę godzin był już wyjazd)

+ dobrze wyposażony nowy bus, 2xDVD, wygodne siedzenia, czysto, klimatyzacja itp.

MINUSY:
- często zbyt szybka jazda

- ponad 6 godzin jazdy po Holandii (zbieranie kompletu osób) co było bardzo irytujące, bo nie zaplanowali sobie dobrze trasy, później jeszcze po Niemczech, przez co podróż trwała 16 godzin! a normalnie powinna trwać około 8-9 godzin!!! Emmeloord-Stargard Szczec.

- ogłaszają się że obsługują kilka województw, a gdy przyszło co do czego to jedną osobę wysadzili w Elblągu choć miał jechać do Ostródy, a mnie wysadzili w Stargardzie Szczecińskim choć mieszkam w Choszcznie i mogli już te 30 km mnie zawieźć, ale uznali że "NAPRAWDĘ NIE MOGĄ!" przez co musiałem czekać w Stargardzie od 6:40 do 13:00 na inny transport który musiałem załatwić sobie sam

- ja musiałem z nimi jeździć prawie 6 godzin po Holandii, ale oni nie mogli już zawieźć mnie pod dom bo 25 minut jazdy dłużej im już nie pasowało..

- pierwszy przystanek na WC dopiero po 6 godzinach jazdy :/

- w wyposażeniu są 2 dvd ale nie włączono
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nie polecam!

Nie wiem o co Panu chodzi nie można się nastawiać że jak sie zapłaci 200 czy 300 zł Będzie Pan jechał sam zawsze w busach jest tak że sie zbiera ludzi a potem wysadza. Kto wsiada pierwszy ma najdłuższą podróż.

Ja osobiście uważam że jest to firma godna polecenia i zaufania.

Skoro wysadzili Pana w Stargardzie znaczy że się Pan tam z nimi umawiał, Ja jeżdżę co miesiąc z tą firmą. Mieszkam w Olsztynie. Jadąca 1300 km do Holandii jak podjadę 50km do Elbląga nic mi się nie stanie a ułatwia to pracę kierowców i skraca podróż każdemu pasażerowi. Jak ktoś myśli tylko osobie to pewnie że negatyw.

Pozdrawiam Kierowców. Dzięki za ostatnią trasę i za kolejne:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a nie kumasz gościu
przewiozą cię 18h to ci się odechce
kiedyś wracałem z tą firmą tak z Bremen, teoretycznie trasa na 12h a w Gdańsku wysiadłem po 17h, bo musieli "zmienić trasę" przez właśnie Olsztyn i dopiero do Gdańska ! Porażka!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

całkiem możliwe że tak było kiedyś
moi rodzice cały czas z nimi jeżdżą od pół roku nawet dwa razy w miesiącu i nic podobnego nie miało miejsca
jeśli jechali przez Olsztyn do Gdańska to żeczywiście małe przegięcie
jeżdziłem z wieloma przewożnikami i z tym jechało mi się najlepiej
mają przedewszystkim nowe busy i całkiem wygode

masz racje stary za 200-300 stówki nic leprzego nie znajdziesz