Ja - ocena (2) Kierowca wyprzedzając prawym pasem, przekraczając dozwoloną prędkość... Ja Daniel - ocena (2) Takowkarz jezdzi z osoba postronna na przednim siedzeniu. W samochodzie jest... Daniel Alicja - ocena (1) Profesjonalna obsługa, bardzo miły kierowca. Wszystko sprawnie i na czas! Alicja
Ewa - ocena (1) Świetna,profesjonalna obsługa naszej rodzinnej imprezy. Wszystkie 4 busy były... Ewa Elizabeth - ocena (1) Byliśmy na obozie w Szklarskiej Porębie. Nowoczesny autokar, profesjonalny... Elizabeth Kacper - ocena (1) Najlepszy wynajem autokarów w Gdyni. Pan Julian, to wspaniały kierowca z... Kacper Bartłomiej - ocena (2) Kierowca kompetentny, bardzo pomocny i uprzejmy. Przygotowanie realizacji... Bartłomiej Mariusz - ocena (1) Dziekujemy za pomoc w dotarciu do celu ,super... Mariusz Krzysztof M. - ocena (1) Najgorsze przeżycie z jakimkolwiek dojazdem mam właśnie z uberem. Przez 35... Krzysztof M. Małgorzata - opinia (1) Najgorsze przeżycie z jakimkolwiek dojazdem mam właśnie z uberem. Przez 1,5h... Małgorzata Krzysiek - opinia (1) Uber skasował mnie za przejazd, którego nie zamówiłem...cyrk!!!!! Krzysiek Natalia - opinia (1) Jakość zarówno przewozu busem, bezpieczeństwo i kultura kierowcy, jak i... Natalia JA - opinia (1) dramat nie polecam jazdy z uberem. ani w ząb po polsku tylko po ukaińsku.... JA Kd - opinia (1) Firma nie opłaca faktur, bardzo ciężki kontakt z człowiekiem od rozliczeń Kd Edyta - opinia (1) Jazda z rosyjskojęzycznymi kierowcami..polecam mieć odluczona kwotę vo na 4... Edyta Ireneusz Piwowarski - opinia (1) Zamówiłem przejazd z ulicy Wita Stwosza 2w Oliwie do domu na Baczyńskiego 12... Ireneusz Piwowarski NIK - opinia (1) Ja muszę zapłacić 5 zł za to ze do mnie zadzwonił kierowca i powiedział ze... NIK Gosia - opinia (1) Zamówiłam przejazd , czas oczekiwania na przyjazd 2 minuty, po czym pan... Gosia Piotr - opinia (1) Jeżdżę Uberem od kilku lat i zauważyłem że w ostatnim czasie jakość usług... Piotr Sławomir Krotoszyński Beauty Invest - opinia (1) Prestige Line obsługuje firmę oraz mnie prywatnie 7 lat na terenie Trójmiasta... Sławomir Krotoszyński Beauty Inv