Daw - opinia (1) Skorzystałam po raz pierwszy. Przejazd bezproblemowy, punktualny ale wg... Daw Karolina ;) - opinia (1) Jeżdżę z wami prawie codziennie ;) dziękuję za miłą obsługę na centrali ;) (... Karolina ;) Lidia - opinia (1) Beznadziejna firma. Taksówka która miała być za 5-6 minut była 40 minut... Lidia
B_E213 - opinia (1) Najlepszy serwis z jakiego korzystałem B_E213 Anna - opinia (1) Korzystaliśmy z usług firmy Prestige Line przy obsłudze klientów z Niemiec... Anna Ania - opinia (1) 2 kursy i 2 razy coś nie tak , pierwszy kierowca auto brudne z zewnątrz i w... Ania Super (1) W końcu sensowna alternatywa. To jest przyszłość! Włodzimierz Punktualnie, bezpiecznie, czysto w busie (1) Bardzo dobry kontakt telefoniczny, nowy bus, kierowca przesympatyczny.... Maria Wycieczka do Włoch (1) Świetny przewóz osób wykonany przez firmę Pana Piotra. Wraz z drugim kierowca... Mariusz Niby fajnie ale jednak (1) Pierwszy uber super! Drugi tez super, byl na czas tak jak pierwszy chociaz km... Coco Wycieczka do Francji (1) Byliśmy na wycieczce z Panem Piotrem, polecam bardzo serdecznie. Wygodnie,... Małgorzata Nowiutki bus, sympatyczny kierowca (1) Jechaliśmy na całodniową wycieczkę po Kaszubach, kierowca bardzo sympatyczny,... Bożena Drożyzna (1) Wczoraj, dn. 30.07.2019r., o 21.50 wsiadłem do zamówionej taksówki z pltaxi w... Lech Nieduziak oczekiwanie (1) bardzo długie oczekiwanie na samochód - 15 min, dzwonie do kierowcy - mówi że... . Poleeeecam!!!! (1) Klasa sama w sobie. Polecam bardzo, najlepsze przewozy autokarowe na świecie! Mateusz Polecam riksze z Soporu (1) Wygodny i ekologiczny środek transportu. Riksze jeżdżą w pasie nadmorskim od... Piotr Zawiedziona (2) Po raz pierwszy się zawiodłam dziś była zamówiona na 6.30 by móc spokojnie... RODO Najlepszy przewóz w 3M (1) Zdecydowanie polecam. Jechałam pierwszy raz, wczesniej o nich nie słyszałam a... Monique Idealnie (1) Jeżdżę ze Speed Drivers kilka razy w tygodniu. Ceny są nieporównywalne z... Aleksandra Super obsługa. Cenowo idealnie (1) Bardzo fajna komunikacja. Zaraz po przyjęciu zalecenia telefon od kierowcy za... Andriu