Pełen profesjonalizm. (1) Usługa wykonana na czas,w umówionej wcześniej cenie i bez dodatkowych... Paweł. Najlepszy Taksówkarz w 3city (1) Pan Tomek rewelacyjny czlowek! Przedewszystkim bezpieczeństwo jak dla mnie... Karolina Polecam:) (1) Uslugi na najwyzszym poziomie.Wysoka kultura osobista,ceny bardzio przystpne... Marcin
Profesjonalizm (1) Gorąco polecam. Punktualny, wspaniały i miły kierowca z poczuciem humoru,... Misiek Klient Piotr (1) Bardzo miły,punktualny Pan z wyjątkowym poczuciem humoru... Dodam też ,ze ma... Piotr Wygoda profesjonalizm cena bezpieczeństwo (1) Wygoda profesjonalizm cena oraz bezpieczeństwo to najlepsze słowa jakie mogą... Tomasz Super Taxi (1) Polecam usługi taxi vip. Bezpieczny kierowca, wygodne auto, umiarkowane ceny.... Dorota Wycieczka do Szwecji (1) Wynajęliśmy autobus w ostatniej chwili, nie spodziewaliśmy się że będzie tak... Kobieta miło i przyjemnie (1) Mój pierwszy Uber w ogóle. Muszę przyznać że trafiliśmy z mężem na super... Mint Condition Dzięki (1) Wesele na Kaszubach. Obdzwoniłem chyba wszystkie korporacje, żebyśmy z żoną... Adam Excellent (1) Excellent service. We hired Ros-Trans to take England fans to Kaliningrad for... M polecam!!! (2) Jechałam wczoraj z bardzo miłym panem. Wszystko ok. Polecam !!! Maria NIgdy więcej (1) Nee dość że drożej od dwóch najtańszych taxi w gdańsku to jeszcze przyjechał... paulina Polecam (1) Polecam,super sprawa takie taksi dla niepełnosprawnych.TomLew TomLew Super taxi (1) Polecam! Wspaniała obsługa, szybka informacja o czasie dojazdu pod wskazany... Dziołchy Wycieczka do Grudziądza (1) Gorąco polecam firmę Ros-Trans usługa wykonana perfekcyjnie. Trasa... Sławomir Fotelik dla dziecka (1) Zamowilam 40 min wczesnij taxi z fotelikiem pan powiedzial ze bedzie za 4 km... OLA rodzina z Włoch (1) polecam, usługa wykonana rewelacyjnie. Potwierdzenie przyjazdu samochodu 1,5... Anna Anonim (1) Brak przyjazdu na czas, pani z centrali ma chyba problemy z określaniem... Anonim Polecam!!! (1) Świetna alternatywa dla zwykłych Taksówek,kierowca punktualny,bardzo miły,... Sandra