super (1) rewelka tanio taniotanio takie ceny powinny byc u tych emerytów co jeżdzą na... prezes Taxi widmo (1) Zamawiałam taksówke rano na popołudniowy kurs. Pani dyspozytorka... Rozczarowany Wrocław Vip Service !!! (1) Dziekuje za swietny service i super obsluge. Wrocimy w lipcu do Panstwa... Arleta
Świetny Transport (1) Świetnie wykonana usługa przewozu, sympatyczni kierowcy, punktualni, rzetelni. Mariusz Polecam! (1) Jezdze z ta korporacja od samego poczatku,jestem bardzo zadowolona,ani razu... Natalia Profesjonalnie (1) Świetny zespół, pomocy i troskliwy. Karolina Prawdziwi fachowcy od przewozów (2) Firma rzetelna i terminowa z profesjonalną obsługą. Bus extra. Cena bardzo... Krzysztof Nie polecam (1) Chodzi o Wrocław nie dopisałam w poprzedniej opini jeśli chodzi o opti taksi Klient Poniżej jakiegokolwiek standardu (1) Stare zdezelowane gruchoty, w dodatku cena jak za jazdę nową sklasą. Nie... Łukasz Zamiast 15 min 75 min czekania (2) Zamówiona taksówka miała byc na miejscu po 15 min. Po tym czasie otrzymałam... gdynianka Koszmar !!! (1) Zamówiłam opti taxi. Kierowca najpierw mnie poganiał wparowując do mojej... Zawiedziona Nie polecam (1) Jechałam raz i ostatni w taxi smrud nie dało się wytrzymać Marlena Zamówiłam taxi. (3) Dzień dobry . W dniu dzisiejszym zamówiłam taxi 29 października na godz 6.40... Eva Gorąco polecam (2) W dniu 15.05.2016r. korzystałem z transportu spod Amberexpo (start i meta... markus14 Cennik ze strony internetowej wyssany z palca !!!!! (1) Cennik ze strony internetowej wyssany z palca!!! Praktyczna cena za przejazd... Paweł Polecam (1) Samochody czyste kierowca mily. I najwazniejsze pomimo wczesnej gogz 4 rano... Jacek Co to jest? (1) Zamawiam Taxi a przyjeżdża można powiedzieć nawet "sąsiad" zwykłym... Grzegorz Busem do Warszay (1) Wynajęliśmy Busa z kierowcą.Pełen profesjonalizm.Bardzo dziękujemy Kółko Polecam!!! (1) Szybko, tanio, solidnie, profesjonalnie! Agnieszka Nowoczesne busy i przystępne ceny :) (1) Super, gorąco polecam! Anna