Polecam!!! (1) Szybko, tanio, solidnie, profesjonalnie! Agnieszka Nowoczesne busy i przystępne ceny :) (1) Super, gorąco polecam! Anna Tragedia, Nie Polecam (1) W dniu 26.11.2017 zamówiłem samochód na następny dzień 27.11.2017 na godzinę... Michał
Great company. (1) Everything was perfect!!! VAXA Sverige No coment ! (1) On Wednesday, June 21st of 2017 the driver of the ambulance Wolffmed threw on... Jony ok (1) Nie mam zastrzeżeń do przejazdy. taksi się spóźniło jakieś 3 minuty, ale to... Aleksandra Brak płatności kartą (1) W 2017 roku aby nie można płacić kartą to pokazanie ,że się lekceważy... Zosia Były klient (1) Jeździłem Medykiem trochę z przyzwyczajenia , ale mam już dość. Znowu był... Andrzej Przewoz osob Październik (1) Przewóz osób przebiegł bez zastrzeżeń, z pewnością skorzystamy ponownie Grzegorz tragedia i koszmar !!! (1) nie polecam !!!! brak doświaczenia w przwozie osob niepełnosprawnych,zawioza... BEATA Nie polecam (1) Pojazd nieoznakowany kierowca bardzo niemiły gburowaty. Narzekał że mam za... Ewa Polecam (1) Skorzystałam z usługi już kilka razy i za każdym byłam Baardzo zadowolona.... Carolina tanio i na czas (1) Zamawiam przez appkę, bo tak mi wygodniej i od razu wiem, ile będzie... Jolanta Auto jak marzenie! (1) Kawalerski wieczór bardzo udany! Piękne auto dopełniło całości. Polecam! Andrzej Godzinę na taksówkę! (1) ostatnio czekałem godzinę czasu aż łaskawie przyjechali. Przyjmując... wkurzony speed (1) Gorąco polecam! Szybko, tanio, obsługa bardzo miła ;) Paulina Tak się traci klientów. (1) Korzystałem z usług tds od kiedy mieszkam w Trójmieście. Nigdy nie było... Dch Skorzystam jeszcze (1) Jak dla mnie najlepsze taxi w Gdańsku. Kwota kursu od razu z góry jest... Edyta Wszystko wporzadku (1) Wszystko jak najbardziej na plus autka moglyby byc troche nowsze ale cena... Mcb Fatalna korporacja i usługa (1) Odradzam tą korporację, podejście do klienta znane i typowe dla taksówkarzy.... kk