Podziękowanie. (1) Dziękujemy za wzorową współpracę w trakcie wycieczki na Rugię. Chcieliśmy... w. Piwowarczyk Wszystko ok (1) Wszystko ok, najsłabsze auto to lexus sredni wygląd. Adam Pozytyw (1) Witam. W dniu wczorajszym dwukrotnie korzystałem z Taxi Medyk. Obsługa... Piotr
Suuuuperrrrr (1) Dostaje smsa z cena przyjazd na czas bardzo dobry kontakt z kierowca jestem... Anna Extra!!! (1) Kierowca był przed czasem,auto czyste a cena za przejazd REWELACYJNA!!! Mario Świetni!!!! (1) Bardzo gorąco polecam Speed Drivers! Mają normalne ceny a nie jak w... Marcin dla mnie mega (1) cena i Jakość. polecam. Andrzej Mała (1) Moja opinia o tej firmie nie jest pozytywna z kilku powodów. Po pierwsze,... Mała Emilia - opinia (1) Bardzo miła obsługa, terminowość oraz przystępność cenowa- czego chcieć... Emilia Jak dla mnie Bomba! (2) Cena super! Obsługa i jakość super! Polecam! Greg Czas oczekiwania masakra. (1) Nie wiem czy Blue taxi posiada tylko jedna taksówkę, ale czekać ponad 20min... Imod Polecam (1) Odkąd trafiłam na tą firmę nie biorę innych taksówek. Nie trzeba długo czekać... Kasia Polecam (1) Szybko. Tanio. Bez problemu :) Dzoana POLECAM (1) Cena jest ustalona przed kursem , nie muszę wspominać ,że to prawie połowa... Nick Rewelacja!!!! (1) Pierwszy raz skorzystałem z Opti i jestem bardzo mile zaskoczony.Cena za kurs... Marek Opti taxi gdańsk (1) Okropna firma zamówiłam taksówkę powiedzieli że przyjadą za 15 minut a po... Iwona Tanio, ale w środku syf... (1) Ja rozumiem, że to tej ekonomiczny przewóz osób (bo nie taxi), nawet bardzo... wysmok Polecam ! (1) Faktycznie , korporacja godna polecenia. MIli, uprzejmi, chetni pomoc ,... Ewa Super !!!!! (1) Najlepszy przewóz !!!!!!! Maciej REWELACJA!! (1) Super kontakt z kierowcą przejmującym zlecenie. Tanio,szybko i bezpiecznie w... Kamil