godni polecenia (1) Potrzebowałam transportu dla mojego taty, transport ten wypadał akurat w... Barbara Niestety (1) Ani tanio, ani szybko ani tym bardziej bezpiecznie. Kierowca przyjechał... Chs Infolinia???jaka infolinia!?? (1) Co sie Dzieje z infolinia?!?ktorys raz z kolei probuje dodzwonic Sie na jeden... Basia
Dziękujemy (1) Bardzo dziękujemy za wspólne podróżowanie. Samochód miał na wyposażeniu... MajkaG polecam,ładne auta,komfort jazdy,mili kierowcy (1) bardzo polecam,miłe panie na słuchawce,kierowcy sympatyczni,fajne auta :) gdynianin duży van (1) pan przewiózł nas w 6 osób, dobra cena, szybko, komfortowo i bezpiecznie !... Natalia Bus (1) Najwyzszy poziom swiadczonych uslug w Gdansku z jakim spotkalismy sie do tej... CORD Polecam wszystkim (1) Bardzo dobra firma! Jestem w pełni zadowolony z obsługi no i z podstawionego... Michał zadowoleny klient lotnisko transfer (1) Pozdrawiam pana z premium-byś. odbiór gości z lotniska pełen prefesjonalizm ,... cymarska firma godna polecenia na wyjazdy korporacyjne (1) korzystaliśmy z usługi busem sprinterem 24 osobowym. klienci naszej... metsa group mercedes (1) Godne polecenia taksowki.Jakosc i komfort.Polecam Beta Do hotelu taxi (1) Korzystajac z gdansk airport taxi bylismy i w sumie jestesmy pod ogolnie... Czarek wycieczka (1) Dziekujac firmie za przemila obsluge i swietna organizacje dla naszej grupy z... Anna M Przewóz mebli i sprzetu (2) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Obsługa solidna, fachowa i... Lidia sałek Pełen profesjonalizm! (1) Współpracuję z Panem Rafałem od roku i z czystym sumieniem mogę polecić Jego... KS rewelacja (1) szybko tanio i bezpiecznie, polecam Iza Małysz Extra szybko i tanio (1) dzięki za sylwka! uratowaliście mnie Xgehennah Solidny przewoźnik (1) Skorzystałem z usług firmy i jestem zadowolony. Udało mi się załatwić co... Rafaello Kasia - opinia (1) Zdecydowanie polecam usługi tej firmy. Ceny przystępne, busy wygodne, przerwy... Kasia Solidni (1) Z liderem jeżdżę ok 4 lata. Nigdy nie było problemów. Kierowcy ogarnieci i... Tomek