Dziękujemy (1) Bardzo dziękujemy za wspólne podróżowanie. Samochód miał na wyposażeniu... MajkaG polecam,ładne auta,komfort jazdy,mili kierowcy (1) bardzo polecam,miłe panie na słuchawce,kierowcy sympatyczni,fajne auta :) gdynianin duży van (1) pan przewiózł nas w 6 osób, dobra cena, szybko, komfortowo i bezpiecznie !... Natalia
Bus (1) Najwyzszy poziom swiadczonych uslug w Gdansku z jakim spotkalismy sie do tej... CORD Polecam wszystkim (1) Bardzo dobra firma! Jestem w pełni zadowolony z obsługi no i z podstawionego... Michał zadowoleny klient lotnisko transfer (1) Pozdrawiam pana z premium-byś. odbiór gości z lotniska pełen prefesjonalizm ,... cymarska firma godna polecenia na wyjazdy korporacyjne (1) korzystaliśmy z usługi busem sprinterem 24 osobowym. klienci naszej... metsa group mercedes (1) Godne polecenia taksowki.Jakosc i komfort.Polecam Beta Do hotelu taxi (1) Korzystajac z gdansk airport taxi bylismy i w sumie jestesmy pod ogolnie... Czarek wycieczka (1) Dziekujac firmie za przemila obsluge i swietna organizacje dla naszej grupy z... Anna M Przewóz mebli i sprzetu (2) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Obsługa solidna, fachowa i... Lidia sałek Pełen profesjonalizm! (1) Współpracuję z Panem Rafałem od roku i z czystym sumieniem mogę polecić Jego... KS rewelacja (1) szybko tanio i bezpiecznie, polecam Iza Małysz Extra szybko i tanio (1) dzięki za sylwka! uratowaliście mnie Xgehennah Solidny przewoźnik (1) Skorzystałem z usług firmy i jestem zadowolony. Udało mi się załatwić co... Rafaello Kasia - opinia (1) Zdecydowanie polecam usługi tej firmy. Ceny przystępne, busy wygodne, przerwy... Kasia Solidni (1) Z liderem jeżdżę ok 4 lata. Nigdy nie było problemów. Kierowcy ogarnieci i... Tomek Ekstra (1) Firma godna polecenia. Jest możliwość płatności kartą i uzgodnienie ceny za... Staly klient Gorąco polecam !! (1) Dwukrotnie korzystałem jak dotąd z usług Ros-Trans organizując pielgrzymki.... Ks. Mikołaj Dacko Super (1) Skorzystałam z usługi i jestem bardzo zadowolona. Pan Kierowca jest bardzo... mieszkanka Sopotu