Nord Ambulanse (2) Polecam wszystkim usługi Nord Ambulanse. Miła obsługa, bardzo profesjonalny... Iwona H. Bardzo polecam (1) Pan Rafał to najlepszy kierowca, z jakim współpracowałam. Jakość świadczonych... Ewa Polecam !!! (1) korzystam przez cały czas z usług Pana Rafała ,super kontakt , bardzo dobry... Joanna
Zawsze miło i sympatycznie (1) Kilkakrotnie korzystaliśmy z usług Bus Taxi Gdańsk i nie mamy zastrzeżeń:... firma podróż do Holandii:) (1) Ja czesto jeżdzę na długich trasach i przyznam szczerze, że Panowie ...pełen... Dorota szkolenia akz (1) Jechałam na trasie Gdańsk -Jastrzębia góra .Kierowca czekał na dworcu w... Anna kolbudy Bus-Pomorze jest O.K. (1) witam. jestem bardzo zadowolony ! Polecam Mateusz Weekend 30.08-2.09 Wesele w Hengelo / Holandia (1) Zabukowalam na weekend 30.08 - 2.09 Przewoz mojej rodziny i gosci do Holandi... Justyna Profesjonalna obsługa (1) Bardzo sobie chwalę współpracę z firma NORD AMBULANSE przy przewozie mojej... Marcin Rolemba firma Jagster - ocena (1) Do tej pory korzystałam z przewozów różnych firm. Jednak najczęściej lubię... Marlena są OK (1) są OK mufi prawdziwy majstersztyk! (2) Współpracujemy z firmą Pana Piotra od wielu lat i nawet przez chwilę nie... Iwona i Jarek UWAGA!!!!UWAGA!!!! (1) Firma wyjątkowo nie rzetelna Odradzam wszystkim mlodyci Katastrofa (2) korzystam z uslug city drivers od dawna i zawsze bylo w jak najlepszym... Klijentka Bardzo fajne podejście do pacjenta (2) Bardzo fajne podejście do pacjenta Minoko Polecamy !!! (2) Zleciliśmy tej firmie przewóz 75 osób załogi z całego świata na statek La... Artur S. Polecam (1) Profesjonalizm w 100% Agnieszka Super:):):) (2) Dziękujemy za organizację i profesjonalne szkolenie z zakresu... Iwona i Aleksandra Maria i Zbyszek - opinia (1) Z uwagi na mój stan kręgosłupa wymagałam transportu karetką z Gdańska do... Maria i Zbyszek Bardzo fajnie pomogli gdy szpital nie chciał żony przyjąć. Polecam. (1) Bardzo fajnie pomogli gdy szpital nie chciał żony przyjąć. Polecam. heniek