podróż do Holandii:) (1) Ja czesto jeżdzę na długich trasach i przyznam szczerze, że Panowie ...pełen... Dorota szkolenia akz (1) Jechałam na trasie Gdańsk -Jastrzębia góra .Kierowca czekał na dworcu w... Anna kolbudy Bus-Pomorze jest O.K. (1) witam. jestem bardzo zadowolony ! Polecam Mateusz
Weekend 30.08-2.09 Wesele w Hengelo / Holandia (1) Zabukowalam na weekend 30.08 - 2.09 Przewoz mojej rodziny i gosci do Holandi... Justyna Profesjonalna obsługa (1) Bardzo sobie chwalę współpracę z firma NORD AMBULANSE przy przewozie mojej... Marcin Rolemba firma Jagster - ocena (1) Do tej pory korzystałam z przewozów różnych firm. Jednak najczęściej lubię... Marlena są OK (1) są OK mufi prawdziwy majstersztyk! (2) Współpracujemy z firmą Pana Piotra od wielu lat i nawet przez chwilę nie... Iwona i Jarek UWAGA!!!!UWAGA!!!! (1) Firma wyjątkowo nie rzetelna Odradzam wszystkim mlodyci Katastrofa (2) korzystam z uslug city drivers od dawna i zawsze bylo w jak najlepszym... Klijentka Bardzo fajne podejście do pacjenta (2) Bardzo fajne podejście do pacjenta Minoko Polecamy !!! (2) Zleciliśmy tej firmie przewóz 75 osób załogi z całego świata na statek La... Artur S. Polecam (1) Profesjonalizm w 100% Agnieszka Super:):):) (2) Dziękujemy za organizację i profesjonalne szkolenie z zakresu... Iwona i Aleksandra Maria i Zbyszek - opinia (1) Z uwagi na mój stan kręgosłupa wymagałam transportu karetką z Gdańska do... Maria i Zbyszek Bardzo fajnie pomogli gdy szpital nie chciał żony przyjąć. Polecam. (1) Bardzo fajnie pomogli gdy szpital nie chciał żony przyjąć. Polecam. heniek podóż godna polecenia (1) Jesteśmy miło zaskoczeni. Zamiast tłuc sie pociągiem 10 godzin, wsiedliśmy z... Ryms Krzysztof i Alina Polecam Wszystkim !!! (1) Witam szczerze polecam usługi elite-trans super obsługa i pełen... MARTA Polecam w 100% (1) Zamówiłem odbiór z lotniska do Tczewa, kierowca czekał w hali przylotów,... Tomasz Zdecydowanie polecam (1) Miałam drobny problem ze znalezieniem przystanku jednak po szybkim telefonie... Kasia