Zdecydowanie polecam (1) Miałam drobny problem ze znalezieniem przystanku jednak po szybkim telefonie... Kasia jak najbardziej polecam (1) wszystko tak jak w nagłowku. napewno najtaniej bo 2 zł za kilometr. do tego... gib extra podróż (1) Z troską o klienta, szybko, wygodnie, w komfortowym busie. fa firma naprawdę... Grzegorz Sawicki
Nie polecam (4) Karetka typu polonez!!! spóźnienie 4 godz. Panowie bardzo nie mili tak jak... Ola Zdecydowanie najlepsi w Gdańsku. Zadbane pogotowia, uśmiechnięci sanitariusze i do tego pomogli w szpitalu. (1) Zdecydowanie polecam! irena POLECAM ! (2) POLECAM WSZYSTKIM ! dziunia Polecam ! (1) Polecam wszystkim usługi tej firny. Miła obsługa, bardzo profesjonalny... Marcin W KOŃCU MOGE WYCHODZIĆ Z DOMU (1) O jakiegos czasu korzystam z usług firmy Elit-trans i jestem bardzo... kasia Polecam (1) Bardzo fachowy i miły zespół. Nowa karetka z profesjonalnym sprzętem. Katarzyna Polecam,polecam, (1) Jestem zadowolony miła atmosfera , w miarę szybki dojazd. klient Bardzo tanio :-) szybko i przyjemnie (12) zwykle po imprezie za taxi musialam zapłacić ok 50 zł a wczoraj mile mnie pan... Paula Super tanio (10) Skorzystałem jak na razie tylko raz, cena o połowę mniejsza niż taxi. Jedyna... Damian Polecam (1) Bardzo sympatyczna podróż z Jagsterem w sierpniu. Zamierzam kontynuować i... Grzesiek KOLEJNY RAZ NA MEDAL (1) WITAM NAZYWAM SIE PAWEŁ CHCIALEM PRZEKAZAC OPINIE NA TEMAT FIRMY ELIT-TRANS... PAWEŁ Cyrk ...Nie polecam tej firmy !!!!!!!! (5) Przeżyłam szok w jaki sposob mozna potraktowac klienta :((( Zamówiłam z... Grażka super (1) komfortowo, bezpiecznie i sympatycznie. Polecam wszystkim korzystanie z usług... Kacper monika - opinia (1) Firma jako jedyna chciała przewieżć moją mame z paru innych firm do których... monika karetki czyste i pachnace w przeciwienstwie do innych pogotowi (1) w gdansku maja najlepsze samochody, u innych trzymaja sie na rdzy i sa brudne marek Super rzetelna firma (1) Jesteśmy bardzo zadzowoleni z usług tej firmy. Autobus jak i bus na 17 osób... Leszek Pełny profesjonalizm (1) Pełny profesjonalizm i wyjątkowe dbanie o pasażera. Michał T.