bus nie przyjechał. (1) Transport był umówiony i potwierdzony na niedziele 27.09.2015. Bus z bazy... sylwia Spoko,szybko,tanio,miło (1) Najtaniej i najuczciwiej,kierowcy młodzi fajni , a nie buraki z taxi.pozdro! Dominika polecam (1) W aplikacji widziałam czas dojadu po mnie, sama podróż bardzo komfortowa,... Graża
Magdalena - opinia (1) Na mnie zrobili wrażenie. Calkiem inny komfort niż w zwyklej taksówce. Podoba... Magdalena nie polecam (1) jechalem z sopotu... fakt auto ok ale cena... katastrofa. sa duuuuzo tansze i... Michal podobało mi sie (1) mi sie podobało jechałem volvo wygodnie bez problemowo polecam wracałem z... Tom Nie polecam. (1) Kierowca spóźniony o 15 minut, aplikacja nie działa tak jak powinna przez to... Marcin super zadowolona (1) Bardzo mily i uprzejmy kierowca Pan Krzysztof.. Marta przewoz osób (1) Usługa wykonana na 6.bus czysty,wygodny .kierowca bardzo miły,cena usługi... tomali Najtaniej i najszybciej (1) Fajny kierowca,szybki dojazd,najniższa cena. Misiek Usługi na 6 PLUS (1) Przewoy Grupowe to jedna z nie licznych firm świadczących usługi przewozowe... Grzegorz Polecam, współpracuję 15 lat (2) Polecam, współpracuję 15 lat, solidność, rzetelność, punktualność, uczciwość... BERNADETA Udana wycieczka (1) Serdecznie dziękuję za świetnie wykonaną usługę, pełen profesjonalizm, czysty... Nauczycielka W 100% POLECAM (1) Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. pierwszy raz korzystałam z usług p. Rafała, w... SAFI - MAG - NSZ Dziękuję (1) Dziękuję Ratownikom z firmy Nord Ambulanse za uratowanie życia mojej Mamy... Barbara Kaczyńska Ein unvergessliches Wochenende ... Danke Rafael (1) Ich habe meinem Vater zum Geburtstag eine Fahrt in seine Geburtsstadt... K. H. W. George Nord Ambulanse (2) Polecam wszystkim usługi Nord Ambulanse. Miła obsługa, bardzo profesjonalny... Iwona H. Bardzo polecam (1) Pan Rafał to najlepszy kierowca, z jakim współpracowałam. Jakość świadczonych... Ewa Polecam !!! (1) korzystam przez cały czas z usług Pana Rafała ,super kontakt , bardzo dobry... Joanna Zawsze miło i sympatycznie (1) Kilkakrotnie korzystaliśmy z usług Bus Taxi Gdańsk i nie mamy zastrzeżeń:... firma