Super !!!!! (1) Najlepszy przewóz !!!!!!! Maciej REWELACJA!! (1) Super kontakt z kierowcą przejmującym zlecenie. Tanio,szybko i bezpiecznie w... Kamil taxi GDANSK (1) Taksowka zamowiona na lotnisko w Gdansku czekala przed czasem ,a kierowca ku... Pawel
Polecamy ! (1) Skorzystaliśmy z oferty Vip-merc jako grupa delegacyjna. Samochód dobrze... Mateusz Super taxi (1) Polecam. Młody zespół, zadbane i czyste auta. Mocno rozchwytywani czasem... Robert Słaba praca Pani z centrali (1) Zdanie mam podzielone. Jeśli chodzi o prace Panią dyspozytorkę to zdecydowane... ja Fluocars z lotniska polecam (5) Zarezerwowałam dzien wcześniej przejazd z lotniska do centrum Madison. Pani w... Magda Wyjątkowo drogo (2) Z firmy tej korzystałam już wcześniej. Niestety tym razem przejazd kosztował... Ewelina Niskie ceny i kod promocyjny (1) Bardzo dobre ceny, wygodne zamawianie i wygodna płatność. Trzeba mieć... Kasia Polecam firme Ros-Trans (1) Bardzo polecam firme, wysoka kultura osobista kierowców, ubrani czysto,... Alicja Polecam (1) Dobra cena.Taxi przyjechała na czas! Patrycja Najlepsza Korpracjia w Trójmieście (1) Dobra i fachowa obsługa Andrzej Nigdy więcej (1) Dnia 27.08.2016 o godzinie 4:45 rano moja kobieta zamówiła auto do Gdyni,... John Super!! (1) Dzięki Uberowi nie spóźniłem się dzisiaj do pracy, super sprawa, mega wygoda.... Wiktor mnie pan zawiózł szybko :) (2) Pan już czekał na dole, spytałam ile będzie do zapłacenia i wyszło tyle co... zofia Bardzo dobra firma duża konkurencja dla innych (1) Taniej jak u innych szybko i miło duuuuży pozytyw Brinek nigdy (1) oszukuja na trasach. robia wieksze kursy niz powinni darek nie polecam (1) Reklama o najtanszych uslugach zdecydowanie nieprawdziwa. Za ta sama trase w... Magda Bardzo drogo (2) Nie mam wiele uwag, bo i kierowca był ok, i długo nie czekałem, no ale cena... Adam Masakra (1) mowia 25 min po godzinie kierowca dzwoni ze sie zgubil porazka dzwonie do... asd