POLECAM! (3) Pare razy zdarzylo mi się skorzystać, z czego raz nawet Pan przyjechał... korzystajac-zadowolony Pełna profeska (2) Uważam, że ta firma zasługuje na pochwałę za to jak szybko mimo w pełni... Nice One Dystrybutor i wlasciciel firmy bez oznak dobrej woli!!!! (2) Firma do tej pory byla godna pochwaly,ale nieprzyjemny zgrzyt przy zamawianiu... Halina Wende
Wycieczka Do Gdynii (1) Skorzystałem w usługi tych Panów i jestem bardzo zadowolony. Panowie zawieźli... Marek O połowę taniej! (1) Zamówiłem transport dla odwiedzającej mnie rodziny. Dyspozytor poinformował... Maciej Po prostu Suuuper!!! (1) mieliśmy okazję skorzystać z usług Vips Stars i nie żałujemy, auto i obsługa... Monia Rewelacja! (1) Autko super. Podejscie do klienta na wysokim poziomie - wielki plus. Dzieki... Kamila Super obsługa, Świetny Hummer (1) Polecam, zarówno obsługa jak i sam Hummer na wysokim poziomie!!! Dżery Przewieżli moją babcię do Krakowa (2) bez problemu, szybko, sprawnie i przede wszystkim podchodzą do pacjentów po... irena Profesjonalna firma (1) Jestem Bardzo zadowolona z usług firmy Adam-Trans.Odebrali mnie z pod domu... Monika Super przewoźnik (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy, firma jest słowna, rzetelna i... Roman Polecam!!! (1) Profesjonalna obsługa i rewelacyjny kontakt z biurem. Usługi na wysokim... Joanna Profesjonalna obsługa (1) Dziękuję bardzo za pomoc i pracę wykonaną przez firme K&K Dąbscy, której... Monika Murawska rewelacja (1) wspolpraca z tą firmą rewelacyjna, szybki kontakt, szybka realizacja,... dorota Gorąco polecam (1) Usługa została wykonana zgodnie z zamówieniem bez żadnych problemów. Bardzo... Andrzej Punktualność nie jest ich atutem (1) Pierwsze wrażenie bardzo dobre natomiast realizacja zamówienia pozostawiła... Agnieszka Gutowska-Kortus