ktoś - opinia (1) Bardzo profesjonalnie, bezpiecznie i z humorem.Polecam tego przewoźnika i na... ktoś SUPER OBSŁUGA (1) WITAM JESTEM MIŁO ZASKOCZONY OBSŁUGĄ TYCH PANÓW OBY TAKICH LUDZI BYŁO... ZBYSZEK OGÓLNIE MEGA SUPER ALE... no właśnie jest jedno (2) Jechałam z koleżankami na imprezkę w sobotę zadzwoniłam do SKORPIONA i... Karola
Korzystalem........ (3) Przyjechala Daewoo Nexia z polamanym zderzakiem , w bagazniku byla duza butla... Janek Jak najbardziej tak (5) W koncu ktos sobie radzi ze zdzieraczami -TAXI ! Teraz moge sobie pozwolic na... oxox Szkoda słów... (4) Na poczatku chcialibyśmy nnadmienićze jedynym plustem tds skorpion jest... piotr i magda tragedia (3) Nie odbieraja telefonow! wylanczaja telefon jak dzwonisz. Kiedys udalo mi sie... Przemek Super (4) Zamówiłam taksówke pani powiedziała ze trzeba bedzie poczekac z 25 minut ,... nikita Punktualność, komfort oraz miła atmosfera (1) Pomimo godzin szczytu, kierowca stawił się punktualnie. W miłej atmosferze... Lukas Polecam! punktualny i uczciwy (1) Korzystalam wraz ze znajomymi, bus byl pelen, jechalismy na koncert do... Kasia Tani szybki dojazd:) (4) Spieszyłam się na rozmowę kwalifikacyjną i akurat zepsuł mi się tramwaj,... Cytrynna Super (1) Polecam normalne ceny,mili kierowcy,ja jestem zadowolona. K.K - Rotmanka POLECAM (1) Czytając poniższe negatywne opinie jestem zdziwiona . Ja korzystam z usług... Stała Klientka skorpion jest ok (1) skorpion to solidna firma,polecam. Robert skorpion (1) A ja jechałem z TDS Skorpion i byłem bardzo zadowolony,auto jak... zadowolony BARDZO NIESOLIDNI !!! (1) Absolutnie NIE. W sobotę miałem z nimi jechać na lotnisko. Dzwonię dzień... Sim Dodzwonić się w nocy?... Porażka (2) Firma w nocy chyba nie pracuje.... nikt nie odbiera telefonu notch nie polecam! (5) zacznę od PLUSÓW: + szybki i miły kontakt + WIELKI PLUS to bardzo szybki... kuba Lisicki ma udziały w tej "firmie" (1) Przewóz osób okazał się nieuczciwy. tomek nie polecam (1) reklamuja sie ze 2zl za km i taniej niz taxi dotychczas z oruni jadac komfort... ania