Nie polecam (1) Zamówiłam wczoraj samochód NIGHT RIDERS z nadzieją, że zapłacę mniej niż w... klientka Polecam (1) Jeżdżę skorpionem już kilka miesięcy zawsze na lotnisko i z powrotem. Często... Kasia Raczej nie skorzystam ponownie (1) Skorzystałam z opti-taxi pierwszy raz i obawiam się, że ostatni. Przed... Magdalena
Chciałbym dać ocenę 0/6 (1) Jedyna dobra rzecz to cena za taryfę z góry. Kierowca przyjechał spóźniony o... Zdenerwowany Bozia (1) Wsio ok. Super. Korzystam bardzo często. Bożena Nie polecam! (1) Taxi owszem przyjechało na zamówiona godzinę ale kultura Pana za kierownicą... Sylwia Tragedia (1) Dzisiaj jechałam z Sopotu do Sopotu 3 km z psem i zapłaciłam za kurs 30,-zł.... Sopocianka Słabo (1) Nie czepiam się z natury ale naprawdę słabo.2 razy i zawsze kiepsko... Mk polecam (1) Jak dla mnie podróżowanie z opti taxi to duża wygoda. Zamawianie przez... Agata Nie polecam pierwszy i ostatni raz jechałem (1) W aplikacji pokazywało stawkę za przejazd zaspa - Sopot PKP 15-18 zł po... Robert Chamstwo i żenada! (2) Zamówiliśmy taksówki z mężem na ślub. Wcześniej zapłaciliśmy zaliczkę za 3... Wściekła NIE POLECAM (1) Brak profesjonalizmu,kierowcy mało kulturalni,brudne samochody.Centrala... Maria POLECAM NA MAXA! (2) Najtańsze taxówki w trójmieście - po prostu :) Marysia Drogo (1) Hmmm gdzie nie rusze tam cena porownywalna z taksowką.. chyba mija się to z... Iza Termin (1) Zamawiając taksówkę na daną godzinę to polecam zadzwonić dzień przed... Kamil Zwiedzanie Trójmiasta (1) Bardzo polecam firme "Ros-Trans", korzystaliśmy z usług. Autokar czysty,... Wojtek Tragedia (1) Nie polecam. Czekałam 50 min, a powiedzieli, że taksówka za 15 min. będzie.... Patrycja super (1) Super, komfort, profesjonalizm,polecam Olga Odradzam (1) Czekałam 25 min przy zaznaczeniu że mi się śpieszy, Pani dyspozytor... Klientka Strasznie podrożało ostatnimi czasy (2) Korzystałem kilkukrotnie ale wczorajszy kurs to jakaś kpina... Od jakiegoś... Dejw