Super (1) Transport punktualny, kierowca przyjechał pod dom, dojechaliśmy na lotnisko... Wiktor Polecam !! (1) Byłem ostatnio na wyjeździe do Hamburga korzystając z usług firmy Ros-Trans i... Zdzisław zadowolony (1) Jak chcesz jechać tanio szybko i bezpiecznie polecam czas oczekiwania różnie... klient
Bardzo czysto i punktualnie (1) Miałam umówiony odbiór z lotniska z transferem. Pan kierowca czekał z... Martyna wykasowałem z telefonu (1) brak znajomości topografii miasta. ceny niezgodne z podanymi na stronie. już... mp Prażona cebula (1) Wczoraj mieliśmy przyjemność jechać z kierowcą opti taxi pan notorycznie... Przemysław Witam może u was w Gdyni tak. (1) Mieszkam w Tczewie i firma Gdybus wozi mojego syna do szkoły. Nie dość ze... Anulka Polecam (1) Tanio, krótki czas oczekiwania i kierowca bardzo miły Paweł Duże rozczarownie. (1) Zamówiłam taksówkę w celu podładowania akumulatora. W trakcie zagłoszenia... Mila Super Service (1) Swietny serwis,rekomenduje Panstwa. Wszystkim poszukujacym transportu z... Sabina Profesjonalna obluga z usmiechem na twarzy (1) Bardzo polecam uslugi Pana Piotra - latwo sie z nim dogadac a przy tym... Paulina K. zawsze super:) (1) Zawsze jak przyjezdzam do 3 miasta zamawiam transport z TDS... Doti Pełna profeska :) (1) Dobry kontakt, przystępne ceny, kierowca kulturalny i jadący bezpiecznie Adam gregoryy (1) ogólnie jakos uslug ok nawet sam chcialem sie zatrudnic jako kierowca. gregor nie polecam (1) Nie polecam osobom nie znającym miasta. Taksówkarz nie zatrzymuje się w... Ala Luksus i profesjonalizm (1) Miałem okazje i przyjemność skorzystać wraz z moimi Gośćmi z usług... Jarosław Wolf Gorąco polecam (1) Wysoki standard obsługi , przystępna cena oraz bardzo profesionalna obsługa... Arkadiusz Profesjonalizm!!!!! (1) Bardzo luksusowa taksówka ,profesjonalna obsługa ,punktualnie przyjechała pod... Iwona R. Taxi Bus (1) Taxi warte polecenia. Szybko, profesjonalnie i na czas. Green Power Pełen profesjonalizm. (1) Usługa wykonana na czas,w umówionej wcześniej cenie i bez dodatkowych... Paweł.