Sławomir Krotoszyński Beauty Invest - opinia (1) Prestige Line obsługuje firmę oraz mnie prywatnie 7 lat na terenie Trójmiasta... Sławomir Krotoszyński Beauty Inv Łukasz - opinia (1) Najlepszy środek codziennego transportu po Gdańsku! Łukasz N - opinia (1) Bardzo uczciwi taksówkarze! To rzadkość dzisiaj! Korzystam od wielu lat. N
Monika - opinia (1) Ceny podawane na stronie korporacji różnią się od tej, którą pobrał kierowca.... Monika Kasia i Marcin - opinia (1) Zdecydowanie odradzam. Samochód brudny, zadymiony papierosami, a cena wiele... Kasia i Marcin Robert - opinia (1) Bardzo dobra firma. Przede wszystkim punktualnie podstawione auta. Jazda... Robert Robert - opinia (1) Bardzo dobra ,słowna firma. Polecam. Robert Adam - opinia (1) Warto polecić tą firmę. Pełen profesjonalizm. Adam Barbara Chmielewska - opinia (3) Z usług popbus korzystałam 4 września 2020. Jestem bardzo zadowolona z... Barbara Chmielewska Gdańsk Travel - Marcin - opinia (2) Pełen profesjonalizm - 100 % satysfakcji z wynajmu busów. Doskonała obsługa,... Gdańsk Travel - Marcin Aleksandra Socha - opinia (2) Bardzo dobre podejście do klienta, rzetelność, punktualność, czystość na... Aleksandra Socha ARTUR - opinia (3) Nowe, czyste, pachnące, ekskluzywne, eleganckie auta. Jakość idzie w parze z... ARTUR Kierowca uber x-select (2) Dzień dobry, jestem kierowca Ubera posiadam auto klasy wyższej wykonuje... Kierowca X-Select Tomasz - opinia (1) Transfer z Berlina do Torunia i Gdańska oraz z Berlina do Augustowa wykonany... Tomasz Andrzej - opinia (2) Niepunktualna, czekałem ponad pół godziny Przez telefon dostałem informacje,... Andrzej Pawel - opinia (1) Firma wynajęta do transportu 3 osób do Berlina. Wszystko przebiegło bez... Pawel Katarzyna - opinia (2) Wole zaplacic za taksowke. Dwie proby skonczone tak samo - po 3 - 4 minutach,... Katarzyna Zosia - opinia (1) Wole zaplacic za taksowke. Dwie proby skonczone tak samo - po 3 - 4... Zosia Katarzyna - opinia (1) Kierowca ubera wyprosił mnie z samochodu w trakcie drogi z Gdynia Mauretanska... Katarzyna Andrzej - opinia (1) zamówilem taxi przez telefon z Pogorza Gornego do Sopotu,cena za pzrejazd... Andrzej