nie polecam
Otrzymałam kupon obejmujący usługi fryzj. i 30 zniżki na usługi kosmetyczne. Mam wrażenie, że robi się wszystko żeby wyciągnąć jak najwięcej kasy. Wciśnięto mi pasemka za dodatkowe 50zł, których nie chciałam. Okazało się że te pasemka wciskają kKAŻDEJ klientce, czy jej pasują czy nie. Nie chodzi o to, żeby ładnie wyglądała tylko żeby kupiła jak najwięcej. Każdej wciskają też henne brwi i rzęs i manikiur (mi też wciskali że koniecznie tego potrzebuję, chociaż wszystko to robiłam tydzień temu). Nigdzie nie ma cennika usług i nie widaomo co ile kosztuje. Gdy spytałam czy można płacić kartą (bo chciała dodatkowe usługi kosmetyczne nie objęte kuponem) to szefowa powiedziała że tak, ale już nie dodała że wtedy rabat nie obowiązuje i była niemiła niespodzianka przy płaceniu. Poza tym okazało się już przy płaceniu że muszę dodatkowo zapłacić za modelowanie , chociaż wcześniej byłam pewna, że ta usługa jest w ramach kuponu (pani mówiła modelowanie ekstra i wg mnie to gratis, a wg niej toekstra płatne) Na moje zdziwienie co do ceny pani zareagowała bardzo niemile i ze zwykłego nieporozumienia wyszła b. nieprzyjemna sytuacja. Scięcie OK, ale farba słaba, spalone końcówki, 4 godziny zmarnowane