Milenium

Fryzjerzy Salony kosmetyczne Paznokcie

Gdańsk, Świętego Ducha 8/10

Fatalnie, totalna arogancja !!!!! (1) Nie rozumiem skąd te dobre opinie. Byłam w salonie kilka razy i już myślałam,... wściekła klientka fatalna regulacja brwi i rzęs (1) Kilka dni temu byłam na hennie brwi i rzęs oraz regulacji brwi. Niestety Pani... Anna MILENIUM (1) Polecam Salon Fryzur Milenium wszystkim, którzy szukają dobrego fryzjera,... L
super fryzjerki (1) Polecam ,dla każdego coś się znajdzie,fryzura albo manicure ,pedicure albo... Gosia POLECAM:) (1) Do salonu Milenium1 trafiłam przypadkiem i nie żałuję!!!!Miła, profesjonalna... LIDIA MASAKRA (4) Skorzystałam z usług salonu . totalna masakra ! Już nawet pomijam to że z... Anonim Polecam (1) Pełna kompleksowa usługa przy strzyżeniu męskim.Masaż, odżywka na włosy.Pełen... Tomek polecam ten salon... (1) wszystkim dziewczynom które nie mają pomysłu na swoj wygląd,polecam wizytę w... ania POLECAM -BARDZO DOBRY SALON (1) GODNY POLECENIA ,KORZYSTAM Z ŻONĄ REGULARNIE CO MIESIĄC JUŻ OD DOBRYCH 4... MARCIN Nie polecam (5) Obsługa fryzjerska mało zorientowana w temacie, zupełnie ograniczona jeśli... gość Zabieg na twarz (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług kosmetycznych w tym salonie. Jestem bardzo... Ola NIE POLECAM (8) Byłam w tym salonie kilkakrotnie, salon co prawda jest w mierę nowoczesny i... Była klientka Oczyszczanie manualne (1) Z zabiegu oczyszczania twarzy korzystam regularnie, jednak w salonie... Anastazja Polecam! (6) Jestem zadowolona z usługi w salonie. Panie były bardzo zaangażowane w moje... klientka bardzo zadowolony klient (1) chodzimy z żoną od kilku lat do pani Małgosi.Jesteśmy zadowoleni,poleciliśmy... marcin Polecam.!!!!! (1) Byłam kilka razy i zawsze jestem zadowolona, dobra obsługa i super klimat ;) Oliwcia DEPILACJA BIKINI!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) DOBRY KLIMAT,MAŁY SALON KOSMETYCZNY BARDZO DUŻA DYSKRECJA I INTYMNOŚĆ. PANI... JOANNA przytulny mały salon.! (1) Byliśmy z żoną w Trójmieście na kilka dni ,skorzystaliśmy z usług jakie... Waldemar ze Szwecji TRAGEDIA!! (6) Odradzam ten salon każdemu komu mogę. Stoji nad tobą 6 fryzjerów przy czym... lolitka nie polecam (3) Otrzymałam kupon obejmujący usługi fryzj. i 30 zniżki na usługi kosmetyczne.... Justyna