Milenium

Fryzjerzy Salony kosmetyczne Paznokcie

Gdańsk, Świętego Ducha 8/10

Nie polecam ! (3) Długo zwlekałam z napisaniem tej opinii . Odwiedziłam ten zakład z polecenia... izabela dobra lokalizacja. (1) kilkakrotnie z żoną byłem w salonie,.Super- dziewczyny mają wjazdówki na... Piotr Polecam manicure i pedicure (1) Z usług Pani Wiolety skorzystałam dziś pierwszy raz.Spotkałam się z pełnym... Reni
piękny color!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dałam się namówić na ecologiczną koloryzację, poprostu jestem zachwycona... Beata ODRADZAM Totalna KLAPA (1) Miało być pięknie wymarzona fryzura na wesele przyjaciółki, lecz niestety... Justynka_77 Polecam!!! (1) Z usług salonu korzystałam kilkakrotnie. Pani Małgosia doskonale dopasowuje... Lidia POLECAM SALON URODY MILENIUM (1) Profesjonalna obsługa, przystępne ceny i szeroki pakiet zabiegów... Andrzej T. POLECAM !!!! (1) Usługi tego salonu są na najwyższym poziomie ; profesjonalny sprzęt,... Ela Manicure hybrydowy - REWELACJA (1) Podczas jednej z wizyt w tym salonie polecono mi manicure hybrydowy. Skusiłam... Regina Ola - opinia (1) Po przeczytaniu tych wszystkich złych komentarzy bałam się pierwszej wizyty.... Ola klient (1) mila obsluga,dziewczyny dobrze dobraly mi fryzure oraz zaproponowaly idealny... Krzysiek Rafał - opinia (1) Jestem stałym Klientem p.Agnieszki zawsze jestem zadowolony SUPER strzyżenia... Rafał polecam!!!!!!!!!!!! (1) W salonie byłam już kilkakrotnie i zawsze jestem zadowolona,korzystam z usług... PATI tak nijak (2) W połowie grudnia, po długiej przerwie, korzystałam z usług salonu... taka jedna super salon (1) POLECAM USŁUGI TEGO SALONU ŚWIADCZONE USŁUGI NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE PEŁEN... ANNA debiut sylwestrowy (1) |W sylwestra odwiedziłam salon po raz pierwszy,i nie liczyłam na zbyt wiele... Matylda TRAGEDIA (5) Byłam pierwszy i ostatni raz w tym ,,SALONIE URODY"to kpina co oni tam... klient 551 Wkońcu :) (1) Zawsze byłam blądynką ale zawsze mi coś nie pasowało w moich... Barbara Uśmiech nic nie pomoże... (2) Jak nie dotrzymuje się terminu-godziny umówionej wizyty. Żeby zdobyć klienta... Andrzej bardzo zadowolona klientka (1) polecam wszyskim co robią depilację np. nóg czy innych części... MARIOLA