Milenium

Fryzjerzy Salony kosmetyczne Paznokcie

Gdańsk, Świętego Ducha 8/10

koszmar (2) jacy to fryzjerzy tu pracują? tylko dla zysku?myślałam,że to dobry salon,ale... noname ładnie,kreatywnie (1) pierwszy raz byłam i planuję częściej zaglądac.Dziewczyny super dopasowały mi... sandra opinia (1) Od dawna korzystam z usług salonu i nigdy się nie zawiodłem. Polecam z... Stanisław
p.Małgosia-super marketing (1) jak zwykle p.Małgosia potrafi pomyśleć za mnie,co mi potrzeba oprócz... magda Nigdzie indziej (1) Nigdzie indziej więcej nie umówię się już na koloryzację (baleyage). Tylko... Queeny Polecam (1) Byłam pierwszy raz w salonie Milenium i jestem bardzo zadowolona. Dziewczyny... justyna Zawsze zadowolona. (1) Jestem klientką Salonu" Milenium" od początku jego istnienia i jestem... Kamilla na mega + (1) Po raz kolejny korzystałem z usług salonu fryzjerskiego jak i... rev nie polecam ! (1) Gorąco odradzam ten zakład, byłam tam ponieważ otrzymałam talon na 200 zł,... Wera Jakośc usłgug (1) Nie rozumiem, jak można za dopełnianie paznokci akrylowych- frencz skasować... Karolina P. Stanowczo odradzam! brak cennika, nie umiejętność koloryzacji i wieczne wciskanie szamponika albo odżywki! (1) Z usług pani Małgosi korzystałam już od 4 lat, ale w ostatnim czasie (od... klientka świetne cięcie! (1) polecam Panią Małgosię, która zjajęła się moimi włosami:-) korzystałam z... dorotina Totalna beznadzieja (1) Ciągle inni fryzjerzy tam pracują. Właścicielka bardzo nachalna ; ciągle... Anna niezadowolona (1) Bardzo często zmieniają się tam fryzjerki,wielki minus.Bo była tam jedna pani... Karola polecam wszyscy moi znajomi są bardzo zadowoleni (1) polecam osobą które mają problem ze znalezieniem odpowiedniego fryzjera by... marcin Jakoś usług... (1) Miałam okazje odwiedzić salon urody Milenium i stwierdzam że jakoś usług... Novi