tak nijak

W połowie grudnia, po długiej przerwie, korzystałam z usług salonu kosmetycznego, licząc, że coś się zmieniło, ale niestety nadal ten sam przerost formy nad treścią. Przyznać trzeba, że sprzęt i kosmetyki mają z najwyższej półki, ale to nie wszystko, jeszcze trzeba umieć te atuty "techniczne" wykorzystać. Generalnie moje zdanie nie uległo zmianie, średnia jakość za baaardzo wygórowaną cenę. Znam salony, gdzie zabiegi wykonywane są zdecydowanie bardziej profesjonalnie, za znacznie rozsądniejszą cenę. Snoby niech idą - im nie zależy na jakości byle było drogo, innym polecam poszukanie profesjonalnego salonu :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

odpowiedz dla "taka jedna"

szkoda że jest pani taka anonimowa!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem co to jest wygórowana cena,gdyż ceny np.firmy THALGO są jednymi z najniższych w naszym salonie porównując inne salony w Gdańsku.ceny zabiegów są sugerowane odgórnie przez firmę,więc my nie mamy" nic do gadania".
nie wiem o kim pani mówi, kto dla pani jest SNOBEM,nie kojarzę takich klientek w naszym salonie.?
Powodzenia w szukaniu profesjonalnego salonu,mamy nadzięję że taki pani znajdzie i już nie będzie pani do nas wracac.
Życzę powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3