nie polecam :(
Skorzystałam z usług salonu pierwszy raz - skorzystałam z oferty promocyjnej ze strony groupon na zabieg przedłużania rzęs. Czytając wcześniejsze opinie pomyślałam, ze wszystko będzie ok. Niestety zawiodłam się. Pani wykonująca zabieg była arogancka i traktująca mnie z góry (uważam, ze każdemu klientowi należy się szacunek - a tym bardziej nowej klientce i do tego na pewno starszej od osby świadczącej usługi). Pierwszą moją myslą było to, ze zaraz opuszcze zakład bez skorzystania z usługi. Jednak zostałam, myśląc, ze może Pani ma gorszy dzień... Po zabiegu nie zostałam nawet poinformowana jak należy pielęgnować rzęsy (wiedziałam juz jak je pielęgnować, ale nowemu klientowi powinno się to powiedziec) - jedyną informacją jaką dostałam było stwierdzenie, że za dwa tygodnie powinnam przyjść na dopełnienie. Zdziwiłam się, że tak szybko ponieważ rzęsy trzymaja sie średnio ok. 4 tygodni. Niestety myliłam sie - po dwóch tygodniach nie miałam ani jednej - wszystkie rzęsy odkleiły się: jedna po drugiej.
Może Pani traktowała klientki korzystające z promocji w inny sposób... Choć moim zdaniem jezeli promuję się swoje usługi to raczej dla pozyskania nowego klienta. NIE POLECAM :(
Może Pani traktowała klientki korzystające z promocji w inny sposób... Choć moim zdaniem jezeli promuję się swoje usługi to raczej dla pozyskania nowego klienta. NIE POLECAM :(