Salon zamnięty. (3) Salon istniał do końca roku 2011. Czy ktoś wie, gdzie teraz pracuje Pani Kamila? Gość Pani Kamila jest najlepsza! (1) Pani Kamila to najlepsza fryzjerka jaką do tej pory spotkałam, rozumiemy się... Aśka czy gruponowiczów traktują jak gorszy gatunek bo zapłacili połowę? (1) Skorzystałam z usługi przedłużania rzęs wykupionej na Grouponie i był to... Beata
Polecam (1) Panią Kamilę polecila mi kolezana z pracy, która się u niej strzygła. Na... Basia Prezent dla Mamy z okazji Jej Święta (2) Mama poprostu zachwycona, zapowiedziała, że będzie do salonu wracała.... Marzena Aneta - opinia (1) Profesjonalnie, dokładnie, czysto, solidnie....tak można powiedzieć o tym... Aneta DZIEKI GROUPON ;-) polecam goraco!!!! (1) W pierwszym tygodniu stycznia skorzystalam z grouponu u p.Ani z przedluzania... Aga nie polecam :( (1) Skorzystałam z usług salonu pierwszy raz - skorzystałam z oferty promocyjnej... zawiedziona Strzyżenie (3) Poszłam do salonu z istną desperacją w oczach, dwanaście godzin wcześniej... M. Rewelacyjna maszyna (1) Jestem stala klientka salonu Nefretete. Pani Ania kilka miesiecy temu... Paulina GORACO POLECAM !!! (1) GORACO POLECAM !!! Jestem stala klientka od 3 lat i korzystam ze wszystkich... EWA super salon (1) Jestem stala klientka salonu. Korzystam zarowno z uslug fryzjerskich (u Pani... Kasia Chiński nóż - spełnienie marzeń! (1) Wyszukałam Salon Nefretete po godzinach spędzonych w necie, przyjęła mnie... Agata POLECAM WYMAGAJĄCYM PANIOM (1) Polecam ten salon osobom które szukają miejsca kameralnego z miłą i... Agnieszka Tragedia (1) Nikomu nie polecam tego salonu. Panie chyba w ogóle nie znają się na swoim... Agnieszka Super Salon (1) Jestem klientkom Salonu Nefretete od kilku lat. Korzystałam z wszystkich... Anna B. poezja!!! =) (1) salon poleciała mi znajoma, skorzystałam i na pewno tam wrócę!!! mam ciężkie... eL. :( (1) Manicure z frenchem, za który płaci się 39 zł, był zrobiony na poziomie... klientka polecam (1) Witam, jestem stałą klientką Ani (manicure i pedicure) i nigdy nie wyszłam z... Alina POLECAM (1) Dziś wróciłam z salonu tak zadowolona, że postanowiłam napisać... Grażyna